NA GRANIČNOM PRELAZU SUKOBIN: Droga ostavljena u torbi

B. DABIĆ

15. 02. 2023. u 23:08

GRANIČNA policija, u blizini graničnog prelaza između Crne Gore i Albanije, Sukobin je pronašla torbu sa skoro 28 kilograma droge.

НА ГРАНИЧНОМ ПРЕЛАЗУ СУКОБИН: Дрога остављена у торби

Foto: B.D.

Iz Uprave policije su potvrdili da je granična policija nedaleko od zajedničkog graničnog prelaza Sukobin – Murićani, prilikom preduzimanja aktivnosti na obilasku zelene granice, pronašla odbačenu torbu.

- U torbi se nalazilo više pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine od oko 27,7 kilograma, saopšteno je iz Uprave policije.

Da li je za sada nepoznata osoba koja je krijumčarila drogu imala dojavu da su pojačane kontrole na graničnom prelazu, ili je nešto drugo uslovilo da se oslobodi nedozvoljenog „prtljaga“ za sada ostaje samo da se nagađa.

PRONAŠLI SKRIVENI NOVAC U BUNKERU VOZILA

Službenici Uprave policije i Uprave prihoda i carina su juče na zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, a u saradnji sa kolegama iz Republike Albanije, kontrolom vozila pronašli skriveni novac.

Na ulazu u Crnu Goru izvršena je detaljna kontrola vozila marke „Audi“ kojim je upravljao E.M. iz Republike Albanije. Zajedničkim radom službenika granične policije i carinika dve države pronađen je specijalno izrađeni bunker u prednjem delu vozila u kojem je bilo skriveno 20.000 evra. Vlasnik vozila je predat albanskim vlastima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!