PRIŠAO STOLU I POSLE VERBALNOG SUKOBA ZAPUCAO: Podgorička policija identifikovala muškarca koji je pucao u Marjana Jovovića

S. Đ.

01. 02. 2023. u 06:50

PODGORIČKA policija identifikovala je muškarca koji je u ponedeljak nešto posle 11 sati pucao u Marjana Jovovića (40).

ПРИШАО СТОЛУ И ПОСЛЕ ВЕРБАЛНОГ СУКОБА ЗАПУЦАО: Подгоричка полиција идентификовала мушкарца који је пуцао у Марјана Јововића

Foto Arhiva

Kako je potvrđeno "Novostima" iz više izvora, prema do sada prikupljenim podacima, veruje se da je reč o Podgoričaninu D.A. Dobro upućeni sagovornici dodaju da je neposredno pre pucnjave došlo su verbalnog sukoba D. A. i Jovovića.

- Jovović je sedeo u bašti restorana "Vuk". Prema do sada prikupljenim podacima, njega je tu primetio osumnjičeni, koji je prišao njegovom stolu. Tada dolazi do verbalnog sukoba koji D.A. prekida pucajući Jovoviću u pravcu donjih ekstremiteta. Nakon što je ispalio nekoliko hitaca, osumnjičeni je pobegao - kazao je naš sagovornik.

Prva informacija o mogućem počiniocu ovog krivičnog dela pojavila se na društvenim mrežama. Poruku je navodno napisala sestra ranjenog Jovovića.

- Ranio mi brata Ajković, gazda restorana "Vuk" je iščupao kamere da policija ne bi videla da Davor Ajković puca. Znate onaj Ajković, narko-diler i klošar, njegov brat ubica Zlatko - navodi se u poruci.

Nadležni nezvanično kažu da su upoznati sa objavljenim sadržajem i da je istraga u toku.

Kada je reč o čupanju video-nadzora, tu je reč o izmišljotini. Kamere su sklonjene pre nekoliko dana na zahtev Agencije za zaštitu ličnih podataka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere