HAPŠENJA U PODGORICI: Pravili kolače od marihuane

Марија Стевановић
Marija Stevanović

31. 01. 2023. u 10:16

POLICIJA je u Podgorici, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, protiv tri osobe podnel krivične prijave zbog sumnje da su izvršile dva krivična dela omogućavanje uživanja opojnih droga, dok je jedna uhapšena zbog krivičnog dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

ХАПШЕЊА У ПОДГОРИЦИ: Правили колаче од марихуане

Foto: B.Dabić

- Državnom tužiocu je podnrta krivična prijava protiv N.Ć. (21) i V.S. (20) zbog sumnje da su izvršili krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga. N.Ć. je, kako se sumnja, 18. januara nabavio marihuanu od koje je napravio jedan tzv. džoint i dao ga na uživanje V.S., a nakon čega su ostatake opojne droge usitnili i od nje, kao jednog od sastojaka, napravili kolače koje su kasnije konzumirali sa još jednim licem, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Krivična prijava je podneta i protiv J.P. (26) zbog sumnje da je izvršio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga. On je, kako se sumnja, napravio tzv. džoint, koji je potom dao na uživanje jednom licu.  

- Osim toga, podgorička policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi B.M., kojom prilikom je pronađena municija i delovi oružja, a nakon čega je iniciran pretres prostorija koje koristi B.M. na još jednoj lokaciji u mestu Murino, gde je pronađena i oduzeta poluautomatska puška. O događaju je obavešten nadležni državni tužilac koji je naložio da se B.M. liši slobode zbog sumnje da je izvšrio krivčno delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, kažu iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)