ŽESTOKA SVAĐA U SKUPŠTINI CRNE GORE: "Prestanite sa ličnim vrijeđanjem ili ćemo napusti sjednicu!" (VIDEO)

Novosti online

24. 11. 2022. u 14:39

Na današnjoj sendici Skupštine, na kojoj se raspravlja o izveštaju o radu Agencije za sprečavanje korupcije za 2021. godinu, došlo je do svađe poslanika DF-a Branka Radulovića i predstavnika ASK-a.

ЖЕСТОКА СВАЂА У СКУПШТИНИ ЦРНЕ ГОРЕ: Престаните са личним вријеђањем или ћемо напусти сједницу! (ВИДЕО)

Foto prinskrin

Radulović je kazao da se 30 godina bori protiv mafije a ova „gospoda“  iz ASK-a brane mafiju, što je zasmetalo predstavnicima ASK-a.

„Nije istina to što govorite“, dobacio je predstavnik ASK-a Momčilo Radulović, poslaniku DF-a.

Poslanik DF-a je zatim nastavio: 

„Niste dostojni da budete na tim mjestima“, rekao je Branko Radulović.

„Prestanite sa ličnim vrijeđanjem ili ćemo napusti sjednicu. To možete kući, meni nećete. Vi ste još manje dostojni te funkcije i ove kuće“, kazao je Momčilo Radulović ASK-a.

Međutim, poslanik DF-a se nije obazirao na to.

„Smijenićemo vas sve veoma brzo. Zato što ste uzeli stan i to vi prvo“, rekao je Branko Radulović. 

„I vi ste uzeli stan“, dobacila je direktorica ASK Jelena Perović.

„Lažete, nikada nisam uzeo nijedan stan. Niko od moje porodice nije ni cent uzeo od ove države. Ova gospoda brane Mila Đukanovića i brane njegov nepotizam i njegove porodice. Uvodna riječ je krajnje degutantna i netačna. Vi kažete da ste postigli fenomenalan rezultat i da vas je Evropska komisija pohvalila. Sa kim se upoređujete? Sa onim Radonjićem? Vi govorite da je Crna Gora zarobljena država“, saopštio je poslanik. 

Nakon toga su predstavnici Agencije nastavili da dobacuju na šta je Radulović kazao da boli istina.

„Kaže se da je postignut napredak u odnosu na Radonjića. Ima jedno veliko međutim. Oni kažu da ste vi nedorasli, selektivni, nepravični! Čitajte, ako znate engleski jezik. Boli vas ovo!“, kazao je Radulović.

Predstavnici Agencije za sprječavanje korupcije su nakon ovoga kazali da Radulović laže i napustili Plenum.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAŠTO BEBE NE TREBA LJUBITI? Dr Milićević za Novosti: Kako da dete zaštitite od bolesti koja se vratila na velika vrata (VIDEO)

ZAŠTO BEBE NE TREBA LjUBITI? Dr Milićević za "Novosti": Kako da dete zaštitite od bolesti koja se vratila na velika vrata (VIDEO)

PEDIJATAR dr Saša Milićević rekao je za "Novosti" da neće svaka beba obolela od velikog kašlja završiti na bolničkom lečenju. Kako se bebe leče? Koja se terapija primenjuje? Koliko traje vakcinalni imunitet? Samo su neka od pitanja koje smo postavili pedijatru dr Milićeviću u prvoj epizodi podkasta "Nije samo naslov ".

06. 02. 2024. u 15:17

Komentari (1)

ZAŠTO BEBE NE TREBA LJUBITI? Dr Milićević za Novosti: Kako da dete zaštitite od bolesti koja se vratila na velika vrata (VIDEO)