INCIDENTI U CRNOJ GORI: Zapaljen auto poslaniku DF, oštećeno vozilo potpredsedniku "Ne damo Nikšić", Krivokapić osudio napade

Tanjug

14. 02. 2022. u 23:24

PREDSEEDNIK Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Zdravko Krivokapić osudio je večeras, kako je rekao, gnusni čin spaljivanja automobila poslanika DF-a Dejana Đurovića, kao i vandalsko oštećenje vozila potpredsednika pokreta "Ne damo Nikšić" Vlatka Bulatovića.

ИНЦИДЕНТИ У ЦРНОЈ ГОРИ: Запаљен ауто посланику ДФ, оштећено возило потпредседнику Не дамо Никшић, Кривокапић осудио нападе

Foto D. Milovanović

Krivokapić je apelovao na nadležne organe da hitro istraže ove slučajeve i procesuiraju odgovorne.

- Nedopustivo je da se u državi koja je mukotrpnom borbom došla do slobode i demokratije, dešavaju ovakva krivična dela, koja nas podsećaju na neka vremena koja su, nadam se, ostala iza nas - naveo je Krivokapić na Tviteru.

I Demokratska Crna Gora osudila je, kako je navela, vandalski čin paljenja vozila Đurovića i poručila da očekuje od nadležnih organa da u što skorijem roku privedu pravdi počinioce ovog nedela.

- Svim građanima u Crnoj Gori, a naročito njihovim izabranim predstavnicima, mora biti garantovana apsolutna bezbednost - poručile su Demokrate na Tviteru.

Prethodno su i Nova srpska demokratija, Socijalistička narodna partija, Demokratska narodna partija, Liberalna partija i Radnička partija najoštrije osudili, kako su kazali, vandalski čin paljenja automobila Đurovića.

Podgoričke Vijesti objavile su jutros da je Đuroviću u Baru zapaljen automobil, ali da je brzom reakcijom vatrogasaca sprečeno da vatra proguta čitav "audi".

U požaru je oštećen prednji deo automobila, a kolika je šteta znaće se nakon veštačenja.

Pokret "Ne damo Nikšić" objavio je u nedelju da je potpredsedniku tog pokreta Vlatku Bulatoviću tokom noći crnom farbom oštećeno vozilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna