STRAVIČNI DETALJI UBISTVA U BARU: Sedam dana i šest noći čekićem i bejzbol palicom tukao i maltretirao suprugu u prisustvu troje dece

B. DABIĆ

27. 01. 2022. u 13:51

OD posledica stravičnog nasilja Zumrita Nerda (27) preminula je u Kliničkom centru Crne Gore.

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ УБИСТВА У БАРУ: Седам дана и шест ноћи чекићем и бејзбол палицом тукао и малтретирао супругу у присуству троје деце

B.Dabić

Dalibora Nikolića (33) iz Bosne i Hercegovine, sa boravkom u Baru, uhapsila je policija na graničnom prelazu Dobrakovo, dan nakon što su lekari Opšte bolnice Bar obavestili policiju da je u ovu zdravstvenu ustanovu primljena žena bez svesti, sa teškim telesnim povredama opasnim po život. Ona je hitno upućena u Klinički centar Crne Gore radi daljeg lečenja, ali je, nažalost, izgubila bitku za život. 

Prema rečima Zumritinog brata Vilsona Nerde, ona je trpela nasilje četiri-pet godina. U više navrata nasilje su prijavljivali policiji.

- Zumrita je iz straha negirala policiji da je Dalibor maltretira. Pretio joj je da će ubiti i decu ako prizna policiji da je on tuče. Tih kobnih dana, on ih je zatvorio u kuću pod izgovorom da imaju koronu. Lekari su mi rekli da nije bilo mesta na telu koje joj nije povredio. Tukao ju je bejzbol palicom, čekićem, onesvešćenu polivao vodom da se osvesti.

Povodom tragedije, nasilja u porodici, smrti majke troje maloletne dece, saopštenjem se oglasila Uprava policije:

- Barskoj policiji je 16. januara 2022. godine prijavljeno od strane zaposlenih u Opštoj bolnici Bar da je na ukazivanje lekarske pomoći primljena ženska osoba bez svesti sa teškim telesnim povredama opasnim po život, a koja je upućena u Klinički centar Crne Gore radi daljeg lečenja. 

Policija je došla do saznanja da je oštećenoj povrede naneo nevenčani suprug D. N. (33) iz Bosne i Hercegovine, sa boravkom u Baru. On nije zatečen na adresi stanovanja, te je za njim raspisana poternica i on je lociran na graničnom prelazu Dobrakovo. D. N. je lišen slobode 17. januara zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, ili porodičnoj zajednici i njemu je sudija za istragu odredio pritvor u trajanju od 30 dana, navodi se u saopštenju Uprave policije. 

Foto Ilustracija

Uprava policije je od strane zaposlenih Kliničkog centra Crne Gore 22. januara obaveštena da je N. Z. podlegla povredama. 

Spisi predmeta su upućeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru radi daljih aktivnosti iz nadležnosti ovog organa. Obavešten je i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici radi pravne kvalifikacije dela iz nadležnosti tog tužilaštva.

Deca smeštena kod sestre od tetke

Troje maloletne dece smešteno je kod sestre od tetke. Najstariji ima 11 godina, najmlađe četiri.

- U njenom domu imaju toplinu i nežnost. Drago mi je što su kod naše sestre. Bolje kod nje, nego u Domu. Obišli su ih službenici Centra za socijalni rad - kazao je Vilson Nerde. 

BONUS VIDEO: 

SAHRANA KIKE ĐUKIĆ: Porodica i prijatelji ispraćaju jutjuberku na večni počinak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)