SESTRA JE VRIŠTALA, BILO JE JEZIVO: Nakon pogibije škaljarca, porodica došla na mesto zločina (VIDEO)

Novosti onlajn

18. 01. 2022. u 10:26

JASMIN Šahović (42), blizak "škaljarskom klanu", nastradao je u eksploziji bombe koja je aktivirana daljinskim upravljačem.

СЕСТРА ЈЕ ВРИШТАЛА, БИЛО ЈЕ ЈЕЗИВО: Након погибије шкаљарца, породица дошла на место злочина (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Glavnu ulogu imao logističar

Kako prenosi crnogorski portal Pobjeda, Šahović je nastradao u blizini iznajmljene kuće u kojoj je kao podstanar živeo sa porodicom. Sumnja se da je u zločinu učestvovalo više osoba i da je ključnu ulogu imao "logističar" koji je javio bombašu da je Šahović izašao iz kuće.

- Preliminarni nalazi ukazuju da je Šahović ubijen eksplozivom koji je aktiviran daljinskim upravljačem dok je vozilo bilo u pokretu. Sumnja se da je Šahović praćen i da je u surovoj egzekuciji učestvovalo više osoba - prenosi ovaj crnogorski portal informacije iz istrage.

Navodno, sumnja se da je eksplozivna naprava bila podmetnuta ispod sedišta vozača automobila cetinjskih registarskih oznaka.

- Šahović je bio sam u automobilu. U trenutku eksplozije u blizini nije bilo drugih automobila. Od siline detonacije njegovo telo izletelo je kroz šoferšajbnu i odletelo nekoliko metara dalje, a automobil je potpuno uništen - prenose mediji. Kako navode, delovi automobila završili su u okolnim dvorištima.

Sestra je pokušavala da dođe do tela

Istražitelji su tokom jučerašnjeg dana pokušavali da skinu video-zapise sa nadzornih kamera okolnih objekata kako bi se utvrdilo kretanje Šahovića i eventualno uočile osobe koje su učestvovale u likvidaciji.

- U jednom trenutku došla mu je i familija. Koliko sam čuo, valjda je sestra pokušavala da dođe do tela. Plakala je i vrištala. Bilo je jezivo. Tražila je da je puste da ga vidi - ispričao je Pobjedin sagovornik.

Inače, Šahović koji navodno važi za bezbednosno interesantnu osobu, bio je hapšen zbog prevare.

Crnogorski istražitelji, navodno, ne isključuju mogućnost da je nastradao u nastavku obračuna "škaljarskog" i "kavačkog" kriminalnog klana, čiji je sukob od 2014. do danas odneo preko 50 života.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ROMANTIKA NA NEŠTO MODERNIJI NAČIN: Hotel namenjen samo starijima od 16 godina koji znaju dobro da se zabave