BEZ DEMONTAŽE REŽIMA MILA ĐUKANOVIĆA NEMA SLOBODE: Funkcioner Nove srpske demokratije o stanju u Crnoj Gori

V. K.

28. 12. 2021. u 00:20

ILIJA Miljanić, funkcioner Nove srpske demokratije, oglasio se povodom situacije u Crnoj Gori.

БЕЗ ДЕМОНТАЖЕ РЕЖИМА МИЛА ЂУКАНОВИЋА НЕМА СЛОБОДЕ: Функционер Нове српске демократије о стању у Црној Гори

Foto: Privatna arhiva

- Kažu treba demokratizovati sluđenu Milogoru (Crnu Goru), uvesti vladavinu prava i pravnu državu a u tom pravcu ni pomaka. Narod treba da zna da reč demokratija datira iz Stare Grčke, ali ona se odavno potrošila i u poslednjem veku označavajući čistu kupaciju uz građenje globalne diktature uz savremenu gradnju duboke države koju poodavno prvenstveno drže Rotšild bankari, koji su u službi antihrista. Naravno Eskobarska Vlada Montenegra, jedva preživela ustoličenje vladike Joanikija i zamalo da ugledni mitropolit SPC u Crnoj Gori doživi sudbinu njegovog prethodnika Joanikija Lipovca ali sada sa komitskom hordom kojom komandovaše Čevski titoista Đukanović i maslinastozelena strela Draginja od milja.

Miljanić kaže da „Eskobar nije došao da se problemi prevazilaze u Montenegru već da učvrsti položaj i uticaj zapadnog globalizma.“

- Odmah se obrušio na popis da može da izazove nemire i pojavu srpskog nacionalizma koji bi ugrozio NATO principe uz eventualnu novu saradnju Crne Gore sa maticom Srbijom, nadmoćnom i nepobedivom Rusijom. Eskobar se prošetao do Nikšića da traži nekakvog američkog dobrovoljca, a usput prošao mesto prvog NATO bombardovanja u Crnoj Gori 1999. u Danilovgradu, kada gine mladi vojnik Saša, a žrtve u Murinu niko da pomene. Šta je sa ambasadorom Srbije u slobodnoj Crnoj Gori, zašto se odmah na izust udariše sankcije u kontinuitetu Rusiji i Belorusiji. Šta bi sa temeljnim Ugovorom SPC, koji ovekoveči nebeski mitripolit Amfilohije, zašto se trčalo u Beograd oko izbora mitropolita, sve blamaža do blamaže – poručuje Miljanić.

Prema njegovim rečima, „Niko nakon 30. avgusta 2020. godine nije verovao u puzajuću politiku vlade Zdravka Krivokapića (da je fizički živ mitropolit Amfilohije i sablja Momo Krivokapić, sve bi bilo sigurno drugačije), nakon zlatne pobede i oslobođenja od Drljevićkog koda ustaštva, dočekane u suzama za narodnu slobodu. - Čula se podrška i proglas sa vrh Lovćen planine od slavnog pesnika, vladike i lovćenskog tajnovidca Petra Petrovića Njegoša II, da se opet vine Njegoševa kapela besmrtnosti koja je ostavljena u amanet u vek vekova narodu Crne Gore u zavet. Nadalje, dobronamerene ljude uvek je uzbuđivala veličanstvena planina sa skromnom kapelom jednom pesniku. Ništa lepše i bolje se nije moglo napraviti od skromne kapele na vrh Lovćen planine, ali preovladala Meštrovićeva maketa hladnog Mauzoleja u obliku slova „U“ koji deluje hladno i isti se podižu ljudima bez dela i zasluga i vlastodrščima kojima tragovi smrde nečoveštvom - saopštio je funkcioner Nove srpske demokratije.

On smatra da je odmah nakon izborne pobede bilo jasno da je trebalo napraviti Vladu sa timom za dela “slobode u praksi”.

- Narodu je trebalo predočiti hapšenja ozloglašenih kriminalaca - dodaje Miljanić, upozoravajući da bez demontaže totalističkog i titoističkog režima Mila Đukanovića, nema slobode. - Okovi su i dalje prisutni a sindžir sa alkom preti da nas i dalje davi. Nema obračuna sa mafijašima i zdiperima kriminalnim klanovima koji se međusobno nemilosrdno ubijaju radi gospodarovoga blaga, a ostali grobari DPS režima izmiču pravdi, prete da će zatvoriti otete fabrike koje su dobili na poklon za pljačku nacionalnog blaga Crne Gore: KAP-a, Boksita, drvoprerađivačka industrija i zamalo da pokore manastire i crkve u vlasništvu SPC gde je prednjačilo zemljište u zaleđu Budve na peni od Jadranskog mora, zvano Buljarica. Uz nos se zapadnjacima pojavio popis stanovništva u Crnoj Gori, koji nikada od 1941. godine nije bio regularan pa sve do dana danas. Pravoslavni rod očekivao konačni popis koji je glavni kamen spoticanja opstanka izvornog pravoslavlja u Crnoj Gori sa Svetosavskom krunom - zaključuje Ilija Miljanić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)