JOVAN VUČUROVIĆ, POSLANIK DF: Postoje sumnje da je Božena Jelušić ,,džoker" DPS-a, nadamo se da to nije tačno

V. K.

01. 12. 2021. u 17:21

POLITIČKI trenutak je težak, a izjave poslanice Jelušić neozbiljne, i to nije dobra poruka javnosti, posebno kad postoje sumnje da je upravo ona taj ,,džoker" u koga se uzda DPS prilikom izglasavanja nepoverenja vladi.

ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ, ПОСЛАНИК ДФ: Постоје сумње да је Божена Јелушић ,,џокер ДПС-а, надамо се да то није тачно

Jovan Vučurović, Foto Arhiva Novosti

Nadamo se da te informacije nisu tačne i da je Uri bliža platforma DF, koja nudi korektan dogovor i jedini logičan put za izlazak iz krize, od prelaska u tabor Mila Đukanovića. Složićemo se da DPS u parlamentarnoj većini ima ideološki mnogo bližih od DF-a, ali je valjda, u crnogorskoj politici dosta bilo Pozitivne CG i sličnih prevara.

Zato nije glavno pitanje inicijativa opozicije, nego da li je URA spremna da podrži platformu DF koja kaže da treba poštovati volju građana koja je neprikosnovena, bez obzira da li neko voli DF ili ne.

Podsetićemo da je Uri bila neprihvatljiva rekonstrukcija Vlade Zdravka Krivokapića i bilo bi čudno da odbiju još jednu inicijativu koja nudi političku stabilnost i mogućnost da se Crna Gora pokrene sa mrtve tačke. A mi se, pored svih glasina, uzdamo u poslanicu Jelušić da neće popustiti, zaključuje Vučurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)