UHAPŠENI ZBOG PRETNJE DIREKTORU RTCG: Privođenje zbog nasilničkog ponašanja na fudbalskoj utakmici na stadionu "Pod Goricom"

S. Đ.

16. 11. 2021. u 06:34

ZBOG sumnje da su verbalno napali i pretili generalnom direktoru Radio-televizije Crne Gore (RTCG) Borisu Raoniću (na slici), podgorička policija uhapsila je Nikolu Stjepčevića (36), Lazara Vukčevića (38), Boška Jovićevića (37) i Zorana Novakovića.

УХАПШЕНИ ЗБОГ ПРЕТЊЕ  ДИРЕКТОРУ РТЦГ: Привођење због насилничког понашања на фудбалској утакмици на стадиону Под Горицом

Foto TV CG

Njima se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje pre odigravanja fudbalske utakmice na Gradskom stadionu "Pod Goricom".

Osumnjičeni su krivično delo izvršili na način što su sprečili ulazak na istočnu tribinu, te uputili više reči uvredljivog sadržaja Raoniću.

- Svestan sam da obavljanjem javne funkcije u paketu dobijam i obavezu povećanog stepena tolerancije prema kritikama, i sa tim zaista nema problema, dok god su izrečene uz minimalnu pristojnost. Međutim, tada sam bio sa maloletnim sinom i nekoliko njegovih drugara i oni su bili šokirani i uplašeni divljačkim ponašanjem i urlicima 20 osoba koji se predstavljaju kao navijači, i zbog čega sam otišao da utakmicu ispratimo s druge tribine - napisao je Raonić na "Fejsbuku".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!