PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović danas je ponovo napao Srbiju. On je rekao da je velikosrpski nacionalizam ponovo nasrnuo na Crnu Goru, pogrešno čitajući poruke sa prošlogodišnjih paralmentarnih izbora.

sladjan

05.11.2021. 23:43

Tako je najveći problem što glupi Crnogorci ovo veruju,kao da će ih Srbija orobiti,kada čujem gluposti tamo dodje mi da povracam!!!!bore se cg protiv nevidljivog neprijatelja,i polako počinju ludeti!!!!!klasični psihijatrijski slučajevi na čelu sa Milom!!!!

milanm

06.11.2021. 00:28

Koliko pigrešnih zaključaka nekog ko je duže od 30 godina u "visokoj" politici. Nikad se na ovim prostorima nije dešavalo nasilje bez direktnog učešća stranih sila. Za unutrašnje pomagače je konkurencija uvek bila velika . Superiorna ideja koja je povezivala 15 miliona ljudi istog jezika i kulture proglašavana je za velikosrpsku i dva puta, uz pomoć germanskog faktora ugušena, sa oko 2 miliona žrtava. Sad se nađe neko ovakav, upire prstom i priželjkuje stranu intervenciju .

maxx

06.11.2021. 00:53

Ako je neko "retrogardan", gosp. Djukanovicu, onda si to ti, mada nikad ne objasnis taj izraz. Kao najbogatiji predsjednik u Evropi, treba da se cujes. Samo, umesto sto neprestalno kevces na Rusiju u Srbiju, reci nesto o sebi i svojoj prebogatoj porodici u siromasnoj Crnoj Gori. Da li je stvarni taj 'velikosrpski' nacionalizam kriv za sve sto ti nedostaje.