BULATOVIĆU ZADRŽAVANJE 72 SATA: Direktora "Tare" saslušao tužilac

M. S.

19. 08. 2021. u 06:34

POSLE ulaska istražitelja u mojkovačku fabriku duvana "Taru", privedenom direktoru Željku Bulatoviću, osumnjičenom za falsifikovanje akciznih markica, tužilac Osnovnog suda u Podgorici, Saša Milić, odredio je zadržavanje do 72 sata.

БУЛАТОВИЋУ ЗАДРЖАВАЊЕ 72 САТА: Директора Таре саслушао тужилац

Foto M. Sekulović

Tim povodom reagovao je i potpredsednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović.

- Mislim da će nas istrage koje se generalno vode oko šverca cigareta voditi do pojedinaca bliskih bivšoj vlasti, ali u ovom trenutku ne mogu da iznosim operativna saznanja zbog svega onoga što treba da bude rad policije i tužilaštva - rekao je Abazović.

- U svakom slučaju švercu cigareta u Crnoj Gori je odzvonilo. Spregu struktura bivše vlasti sa fabrikom cigereta "Tara" budi to što, osim pojedinih hrabrih novinara, u nju nikada nije ušao niko od državnih organa. To samo pokazuje da su oni imali zaštitu državnih organa.

Reagujući na poslednju duvansku aferu u Crnoj Gori, koja će, bude li volje, ozbiljno zadimiti i pred istražitelje dovesti zvučna imena crnogorske politike, predsednik Pokreta za promene, Nebojša Medojević, ukazuje na nastavak šverca duvana u Crnoj Gori.

On pita, ko je za mandata ove Vlade i ko je iz sadašnje Vlade švercovao cigarete i uzeo 9,4 miliona evra?!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)