KRIVOKAPIĆ FORMIRA NOVI DPS! Medojević poručio - Premijer vrbuje ljude za svoju parazitsku stranku

Novosti online

10. 08. 2021. u 17:13

PREMIJER Zdravko Krivokapić je raspustio Vladu usred sezone i krenuo da, parama iz budžeta, formira stranku - novi DPS, saopštio je danas predsednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

КРИВОКАПИЋ ФОРМИРА НОВИ ДПС! Медојевић поручио - Премијер врбује људе за своју паразитску странку

Foto: Arhiva

- Formalno, obilazi pijace, vatrogasce, bolnice, a stvarno vrbuje ljude za svoju parazitsku stranku. Danas sleteo helikopterom MUP-a u Pljevlja, isto kao Milo, obišao bolnicu i organizuje ručak, na račun budžeta na kome će vrbovati ljude za svoju stranku - naveo je Nebojša Medojević na društvenim mrežama.

Dodao je da je, prema njegovim saznanjima, tražio od mitropolita blagoslov za osnivanje novog DPS-a.

- Od Đukanovića je već dobio blagoslov! Sjaši Kurta, da uzjaše Murta - poručio je predsednik PzP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)