OBRADOVAO SI SRPSKI NAROD: Gradonačelnik Budve Marko Carević čestitao najboljem svetskom teniseru Novaku Đokoviću

M. S.

12. 07. 2021. u 00:08

NOVAČE Đokoviću, kao prvi čovek Budve, a verujem da i u ime svih građana ovo pišem, želim da ti kažem hvala na ovoj pobedi, hvala ti na izjednačavanju titula i hvala ti što si još jednom pobedio publiku Vimbldona koja je, od kako si se pojavio na terenu Vimbldona bila sve samo ne gospodska.

ОБРАДОВАО СИ СРПСКИ НАРОД: Градоначелник Будве Марко Царевић честитао  најбољем светском тенисеру Новаку Ђоковићу

Foto N.mandić

Obradovao si svoj srpski narod uoči velikog praznika Petrovdana i vratio nam nadu da u svetu ipak ima neke pravde, makar ona bila i u tome što je jedan Srbin održao veliki čas u sred Londona u inat svima.

Ovako je gradonačelnik Budve Marko Bato Carević čestitao najboljem svetskom teniseru Novaku Đokoviću  osvajanje Vimbldona.

- Neka ova pobeda bude samo uvod u još velikih titula i nagrada i da osvojiš zlato na predstojećim Olimpijskim igrama. Neka te Bog čuva i da ti snage za nove uspehe i radost koju donosiš srpskom narodu širom sveta. Nadamo se da ćeš pre nastavka ove serije svratiti opet i do Budve, koja te je svim srcem pratila i bodrila i bila uz tebe - naveo je Carević.

Inače, Đokovoć je od 2018 godine počasni građanin Budve.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)