KRIVOKAPIĆA "NE BOLI" HAPŠENJE NA GAZIMESTANU? "Obratite se Srpskoj listi" je sve što ima da kaže o sramnom postupku na Vidovdan

M.S.

29. 06. 2021. u 14:10

TO JE proces koji traje. Ne može izjava jednog premijera da utiče. Možda ja nisam kalibar premijera koji može da utiče na drugu državu, naveo je Krivokapić.

КРИВОКАПИЋА НЕ БОЛИ ХАПШЕЊЕ НА ГАЗИМЕСТАНУ? Обратите се Српској листи је све што има да каже о срамном поступку на Видовдан

Foto: Vlada Crne Gore/Jutjub/Printskrin/Kosovo onlajn

- Zabrinjavajuće da određeni isti politički krugovi koji imaju veći uticaj na dešavanja na (tzv.) Kosovu ne rade svoj deo posla, ne utiču preko Srpske liste koja direktno saučestvuje sa (tzv.) kosovskom vlašću. Nisu se obratili toj grupaciji ljudi da im pomogne za tog našeg građanina da dođemo do rešenja šta je istina i kako problem rešiti nego su odmah optužili premijera da on ima ne znam kakve veze sa (tzv.) Kosovom i on će preko tih svojih kanala doći do najboljeg rešenja. Crnogorska diplomatija se apsolutno  do kraja, uključila u proces - zaključio je on. 

Ovo je nova šokantna izjava predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića, na novinarsko pitanje da prokomentariše brutalno hapšenje Podgoričanina Rista Jovanovića na Gazimestanu.

Očigledno, Krivokapić aludira na bliskost DF i Srpske liste, zaboravljajući da su on i  lider Demokrata i URA ko zna koliko puta ove godine priznali nezavisnost lažne države Kosovo, a pripadnicima takozvanih bezbednosnih snga Kosova nedavno su donirali 400 antikovid vakcina, na šta su oni uzvratili njima svojstvenom brutalnošću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024