KRIVOKAPIĆEVU VLADU PODRŽAVA SAMO 14 POSLANIKA: Zečević jasno rekao istinu - oni su isključivi krivci

M. S.

22. 06. 2021. u 21:45

KRIVOKAPIĆ, Bečić i Abazović nastavljaju da srljaju iz greške u grešku i da obmanjuju narod koji je pobedio na izborima 30. avgusta. U svom zajedničkom saopštenju jedino su zaboravili da kažu istinu - da vladu podržava samo 14 od 41 poslanika parlamentarne većine. Ako je 14 veće od 27 onda povlačimo sve što smo rekli za ovaj trio fantastiko.

КРИВОКАПИЋЕВУ ВЛАДУ ПОДРЖАВА САМО 14 ПОСЛАНИКА: Зечевић јасно рекао истину - они су искључиви кривци

Foto: DF

Ovo je kazao poslanik DF Radoš Zečević, odgovarajući na zajedničko saopštenje premijera, potpredsednika Vlade i predsednika skupštine koji su ptotiv obaranja nove vlade i novih parlamentarnih izbora.

- Međutim, treba im oprostiti na ovoj konfuziji i panici, jer su i oni svesni da su isključivi krivci što je vlada spala na podršku 14 poslanika. I da u toj politici ima morala, dovoljno bi bilo da kažu upravo to - 14 je manje od 27. A posebna sramota ove trojke je to što se pozivaju na narod koji je glasao 30. avgusta, a upravo su Krivokapić i Bečić prodali i izdali taj narod serijom poteza, glasanjem za rezoluciju o Srebrenici, smenom ministra Leposavića, priznanjem lažne države Kosovo i čestitkama albanskim ekstremistima, sankcijama Rusiji, izbegavanjem da se potpiše Temeljni ugovor sa SPC, napadima na Srbiju i Republiku Srpsku, itd - kaže Zečević, koji ističe da "što se tiče toga da je nedopustivo uplitanje stranog faktora, dobro je da je trojka samokritična i da priznaju da su pod budnim okom nekih ambasada i da služe njihovim interesima". 

- Podsećamo i na svedočenje izvjesne špijunske protuve Simijanovića o tome kako su on i njegovi nalogodavci sastavljali Krivokapićevu vladu i kako je sprečio da DF bude u vladi. 

Naš je posao da sad napravimo vladu bez bilo čijeg mešanja sa strane. A ako dogovora ne bude, onda će narod dati svakome po zasluzi, kaže Zečević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ODBIO I DŽONIJA I BREGU: Popularni pevač nije hteo da peva u Bijelom dugmetu - i dan-danas žali zbog toga