NOVO PRAVDANJE ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA: "Ja sam izdavao samo knjige - imam obavezu i odgovornost jedino prema narodu Crne Gore"

M.S.

21. 06. 2021. u 18:49

PREDSEDNIK Vlade Crne Gore, prof.dr Zdravko Krivokapić reagovao je na navode jednog od lidera Demokratskog fronta, Andrije Mandića da je izdajnik.

НОВО ПРАВДАЊЕ ЗДРАВКА КРИВОКАПИЋА: Ја сам издавао само књиге - имам обавезу и одговорност једино према народу Црне Горе

Foto: AP Photo/Risto Bozovic

- Vlada Crne Gore i ja kao njen predsednik smo potpuno opredljeni očuvanju i razvoju Crne Gore, njenom ekonomskom jačanju, za dobrobit svih naših građana. Oni koji uporno pokušavaju da uruše moj ugled i ugled Vlade Crne Gore, urušavaju Crnu Goru i vraćaju nas na lošu politiku vođenu proteklih 30 godina. Ja imam obavezu i odgovornost samo prema narodu Crne Gore. Nemam dugove ni prema kome sa ove ili sa one strane i neću dozvoliti da neki svoje dugove naplaćuju preko države, njenih građana, pa čak i Crkve. Ja sam u životu izdavao samo naučne radove i knjige, a šta su sve izdali "profesionalni Srbi" i "profesionalni Crnogorci, znaće se vrlo brzo - kazao je predsednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić.

Lider Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta, Andrija Mandić kazao je gostujući na TV Pinku, između ostalog, da "nema dana da ne postavi sebi pitanje da li su oni koji su preporučili Zdravka Krivokapića i insistirali na njegovoj poziciji deo čitavog projekta usmerenog protiv srpskog naroda".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)