DF O NOVIM PODMETANJIMA: Susret sa Milovim slugama, prljava udbaška laž

M. S.

08. 06. 2021. u 00:20

VEST da su se lideri Demokratskog fronta sastali sa slugama Mila Đukanovića, nekim Jevrićem i Branom Gvozdenovićem, na kojem su dogovarali manjinsku podršku DPS-a vladi Demokratskog fronta je još jedna podmetačina Milove udbe.

ДФ О НОВИМ ПОДМЕТАЊИМА: Сусрет са Миловим слугама, прљава удбашка лаж

Milan Knežević i Andrija Mandić / Arhiva

U moru udbaških laži kojima smo godinama izloženi ovo je jedna od najluđih. Ona jasno govori da je panika u redovima poraženih kriminalnih snaga i njihovih konformističkih prirepaka i podanika u redovima nove vlade velika i po sve njih zajedno neizdrživa. Svakom je poznato da DF nikada nije razgovarao sa Đukanovićem, a nije razgovarao ni sa Radmilom Vojvodić, nije zastupao kriminalce iz Kavačkog klana, ali je vlastitom hrabrošću i doslednošću stvorio opozicioni ambijent koji je omogućio da do nogu 30. avgusta prošle godine potučemo Đukanovićev režim.

Sa udbašima, kriminalcima i njihovim prirepcima ne želimo nikakav kompromis, već samo ono što mesecima uporno traži većina opljačkanog naroda - njihovo brzo privođenje Pravdi.

Ovo je saopšteno iz Demokratskog fronta, uz tvrdnju da se sa Milom Đukanovićem nisu sastajali ''ni kad je bio na vrhuncu moći, a kamoli sad kad je politički oboren i ljudski poražen''.

-Nije teško prepoznati ko je platio i organizovao ovu laž, nije teško prepoznati političku policiju čiji je šef umislio da mora po svaku cenu da bude na čelu ANB-a. Ova njegova akcija je samo još jedan dokaz da smo bili u pravu što nećemo da mu damo podršku u Skupštini Crne Gore. On tu podršku ne zaslužuje i zato mu ovakve i slične akcije neće mnogo pomoći. Niko do sada nije mogao lažima i na bezobrazno protiv DF-a. Svi su dolijali, a primer Milivoja Katnića trebao bi da deluje dovoljno opominjuće posebno onima što su se previše zaneli i zaleteli, saopšteno je iz DF.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024