KNEŽEVIĆ POSLAO PORUKU KATNIĆU: Ako si spreman da uhapsiš Mila, lično ću ti dostaviti dokaze!

Novosti online

02. 05. 2021. u 18:38

PREDSEDNIK DNP-a i jedan od lidera DF-a Milan Knežević izjavio je za IN4S da će glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću lično dostaviti dokaze protiv Mila Đukanovića, ukoliko je spreman da ga uhapsi zbog državnih garancija datih KAP-u.

КНЕЖЕВИЋ ПОСЛАО ПОРУКУ КАТНИЋУ: Ако си спреман да ухапсиш Мила, лично ћу ти доставити доказе!

Foto: TV CG

Knežević, ipak ne veruje da do Đukanovićevog hapšenja može doći, ako se uzmu u obzir Katnićev dosadašnji učinak u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije i Katnićeva zavisnost prema prvoj porodici.

- Ako je Katnić spreman da uhapsi Mila Đukanovica, lično ću mu dostaviti dokaze protiv njega, nego se plašim da ne „pune“ kakav sever i sve dokaze iz fioke raznese po Ćemovskom polju. A onda bi opet morao da traži od Vladine komisije posebno stan samo za čuvanje dokaza jer su im terase i jugovina potpuno ovlažile ZKP- rekao je Knežević.

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić je izjavio da bi sigurno procesuirao Mila Đukanovića i Igora Lukšića o Kombinatu aluminijuma Podgorica ako bi postojala sumnja da su počinili krivična dela.

On je to saopštio na nedavno održanoj konferenciji za novinare odgovarajući na pitanje hoće li saslušati predsednika države Mila Đukanovića i bivšeg premijera Igora Lukšića povodom izdavanja državnih garancija KAP-u.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024