SLEPO sprovođenje Zakona o stanovanju u pojedinim delovima zadire i u porodične odnose. Naime, zakon prepoznaje porodičnu kuću samo ako ima najviše dva stana, a ako su pod istim krovom vlasnici najmanje tri posebna dela, čak i ako su srodnici, dužni su da registruju stambenu zajednicu i odaberu upravnika.

Srećko

09.04.2021. 18:38

U Srbiji me više ništa ne iznenađuje. Bukvalisti kreiraju zakone i bukvalisti ih tumače. Očiti primeri za to su porodične kuće i prinudni upravnici ili male elektrane, koje treba da unište sve male vodotokove, umesto da se grade tamo gde doprinose očuvanju životne sredine i još proizvode struju. To je dobra ideja ali ne da se tumači bukvalno, bezobrazno i samo u svoju korist.

Dada

09.04.2021. 18:42

Skoro 9 meseci zivimo u novim zgradama,nemozemo upravnika da registrujemo-vodimo se kao poslovni prostor koji su dalji koraci jer je grad jos vlasnik stanova?

Mira

09.04.2021. 23:23

Zali boze sto Placeni upravnici postoje kad sta god im kazes odgovor oni to nemaju pravo a ako kasnis sa placanjem za njih onda ce da tuze jer za to imaju pravo.