ULAZI JOŠ ČEKAJU ASFALT:Na Paliluli putari dva meseca ne završavaju prilaze stambenim zgradama

Š. M.

26. 12. 2020. u 13:30

IAKO su radovi na ugradnji vodovodnih i kanalizacionih cevi i asfaltiranju Dalmatinske ulice na teritoriji Gradske opštine Palilula završeni pre dva meseca, deo ulaza još čeka uređenje.

УЛАЗИ ЈОШ ЧЕКАЈУ АСФАЛТ:На Палилули путари два месеца не завршавају прилазе стамбеним зградама

Foto: N. Skenderija

 

Prilikom poslova na rekonstrukciji oštećenih podzemnih instalacija na ovoj saobraćajnici u oktobru, radnik Aleksandar P. (28) je nastradao, kada ga je zatrpala veća količina zemlje.

Kako su se reporteri "Novosti" uverili, deo ulaza u desetak stambenih objekata još uvek nije presvučen asfaltnom podlogom, što predstavlja problem stanarima.

- Iako je saobraćajnica uređena pre bezmalo dva meseca, ulazi su ostali nedovršeni - ističe Goran Ivić, žitelj ovog dela prestonice.

- Polovinom oktobra su dolazili putari, zakrpili nekoliko ulaza, verovatno od materijala koji im je ostao tog dana i rekli kako će sutradan završiti ostatak.

Kako nam je rekao sagovornik, nisu urađeni ulazi 51, 57 i 63 na neparnoj strani Dalmatinske, dok na parnoj asfaltnu podlogu čekaju ulazi od broja 32 do 40.

Na mestu nekadašnjeg IKL, prilikom ugradnje podzemnih instalacija, tragično je život izgubio radnik "Resa inženjeringa" Aleksandar P. (28). Na njega se, kako su "Novosti" tada izvestile, obrušila veća količina zemlje i on je preminuo na mestu nesreće.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)