ZBOG RADOVA TOKOM VIKENDA Tramvaji na ovim linijama saobraćaće izmenjenim trasama

S. B. M.

15. 10. 2020. u 15:22

TRAMVAJSKE linije 6, 7, 9, 13 i 14 tokom vikenda saobraćaće izmenjenom trasom, dok će linija 11 biti ukinuta.

ЗБОГ РАДОВА ТОКОМ ВИКЕНДА Трамваји на овим линијама саобраћаће измењеним трасама

Foto: Arhiva "Novosti"

Zbog radova na popravci i pregledu tramvajskih šina u Ulici Jurija Gagarina, na delu od raskrsnice sa Ulicom Antifašističke borbe do raskrsnice sa Bulevarom Crvene armije, kao i u Bulevaru kralja Aleksandra, ispostavlja se i autobuska linija 7A.


 Tramvaji sa linije 6 saobraćaće na skraćenoj trasi od  Tašmajdana do stare okretnice "Kluz". Linija 7 saobraćaće takođe skraćeno u oba smera, od stara okretnica "Kluz"do Depoa "Sava". I linija 9 vozi od Banjice do "Depoa Sava". Tramvaji na liniji 13 ići će delimično izmenjenom trasom, sa Banovo brdo - Pristanište, preko Mosta na Adi. I tramvaj 14 voziće skraćeno do "Kluza".

Autobus sa oznakom 7A voziće od Bloka 45 do tržnog centa "Ušće".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZA BAS STANICU JOŠ 20 MILIONA EVRA: Čeka se završetak prve faze radova na autoBuskom čvorištu u Bloku 42