NOVI TREND UZNEMIRIO BEOGRAĐANE: Deca istrčavaju ispred auta, a onda počnu da se deru (FOTO)

Novosti online

27. 08. 2023. u 17:28

NA ulicama Beograda građani su primetili da da pojedina deca učestvuju u novom TikTok izazovu gde naglo izleću ispred automobila i viču te time ne samo što ugrožavaju svoje živote nego i uznemiravaju vozače i prolaznike.

НОВИ ТРЕНД УЗНЕМИРИО БЕОГРАЂАНЕ: Деца истрчавају испред аута, а онда почну да се деру (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/moj_beo_grad

Naime, na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavilo se novo upozorenje Beograđana na decu koja kod tržnog centra Galerija kod Beograda na vodi izleću vozačima ispre vozila i sve to snimaju.

- Želim da skrenem pažnju vozačima. Deca stoje kod Galerije i čekaju kraj ulice da prođu kola i snimaju ih i izleću ljudima na ulici i deru se "tuvivaj, tuvivaj". Može da ih udari neki vozač. Ponašaju se kao delikventi i uznemiravaju nas ostale Neki sede i čekaju na travi i onda bukvalno izleću ispred automobile - piše u objavi na Instagramu.

Foto: Printskrin Instagram/moj_beo_grad

Na fotografijama se vidi grupa dece koja sedi na trotoaru i čekaju prvi automobil kako bi skočili.

Podsetimo, nedavno su Beograđani primetili i sličan zastrašujući prizor gde deca iznenada istrčavaju na kolovoz usled čega vozila naglo uspore, ali ga grupa dece opkoli, a zatim prati. Kada vozač odluči da stane oni se okupe oko vozila i fotografisu ga.

Foto: Printskrin Instagram/moj_beo_grad

Takođe, roditelji su upozoravali i na novi čelendž, koji se može nazvati "gaženje do besvesti", mališane i tinejdžere možda da dovede u opasnost te da zbog toga ugroze i svoj život. Naime, izazov podrazumeva da dete leži dok ga drugi gaze da vide koliko može da izdrži.

(Kurir)

BONUS VIDEO: "SVI SU NA SVOM RADNOM MESTU": Simić demantovao da su ispražnjene prostorije PIO fonda u Mitrovici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)