"NAJLEPŠA CVETNA ALEJA ZEMUNA": GO Zemun organizuje takmičenje za svoje sugrađane

T.N.

24. 05. 2023. u 05:00

OPŠTINA Zemun tradicionalno organizuje manifestaciju "Najlepša cvetna aleja Zemuna" sa ciljem da doprinese većem angažovanju građana i uređenju zelenih površina i unapređenju estetike prostora i kvaliteta životnog okruženja.

НАЈЛЕПША ЦВЕТНА АЛЕЈА ЗЕМУНА: ГО Земун организује такмичење за своје суграђане

GO Zemun

- Pozivamo sve građane Zemuna da predstave svoje cvetne aleje, balkone, vrtove, međublokovske ozelenjene površine i cvećnjake, uređena dvorišta škola i vrtića, vrtove ispred preduzeća, letnje bašte i druge zelene oaze - saopštili su u ovoj opštini.

U takmičenju mogu da učestvuju građani, stambene zajednice, preduzeća, ugostiteljski objekti, škole i vrtići sa teritorije Zemuna.

Odluku o najlepše uređenim prostorima donosi žiri koji ima obavezu da utvrdi stanje zelenih površina prijavljenih takmičara. Najbolji u svim kategorijama biće nagrađeni mladicama drveća i cvetnim aranžmanima na svečanosti koja će se održati 23. juna u galerijskom prostoru Kancelarije za mlade Opštine Zemun u Kosovskoj 9.

Zainteresovani za učešće u takmičenju mogu se prijaviti do 18. juna na brojeve telefona: 011/2197-985 i 062-8018-892 ili putem elektronske pošte: tanja.kukobat@zemun.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona