PODZEMNI prolaz kod Vukovog spomenika, koji je već godinama u katastrofalnom stanju, zatrpan smećem i iz kojeg se širi nesnosni smrad, sada je očišćen. Posle pitanja koje su "Novosti" u sredu na sednici Skupštine grada uputile gradonačelniku Aleksandru Šapiću, kako bi mu ukazali na problem koji je godinama bez rešenja i ni u čijoj nadležnosti, prvi čovek prestonice poslao je ekipu "Gradske čistoće" da srede ovo ruglo koje više služi kao javni toalet nego kao prečica.

Komentari (2)

Mladjo

30.09.2022. 23:47

A mogo bi gradonacelnik da se pozabavi da malo rastereti Ruzveltovu od silnih autobusa na stanici kod AMSS staju bezmalo 10ak autobusa i tramvaja na jednom stajalistu to je horor u svakom momemtu je vise desetina ljudi na stanici a cesto i po 4-5 autobusa jedan za drugim u redu stoje na stanici. Ako zaista zeli dobro gradu i gradjanima neka reseva ovaj problem primera radi Bulevarom nevozi ni jedna autobuska linija mogao bi koju Ruzveltovski liniju da preusmeri Bulevarom za pocetak hvala za objavljivanje komentara valjda ce neko procitati i reagovati iz Gradske vlasti

Minja

01.10.2022. 17:26

Podzemni prolazi u Beogradu su u katastrofalnom stanju. Loša rasveta, paučina, prljavština, puni đubreta zaudaraju po urinu. Ponekad u centru grada operu prolaze šmrkovima ali to je samo najnužnije održavanje.