"NE MOGU ONI DA ISEKU KOLIKO MI MOŽEMO DA POSADIMO": Vesić odgovorio na vandalski čin (FOTO)

Novosti online

12. 03. 2022. u 13:45

DANAS je zamenik gradonačelnika, Goran Vesić, prisustvovao sadnji drveća, na istom mestu gde su druga stabla prošle nedelje bespravno posečena od strane nepoznatih lica.

НЕ МОГУ ОНИ ДА ИСЕКУ КОЛИКО МИ МОЖЕМО ДА ПОСАДИМО: Весић одговорио на вандалски чин (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/Goran Vesić

Naime, prošle nedelje građane je uznemirio prizor posečenih stabala pored jednog lokala na Adi Ciganliji. Tim povodom, JP Ada Ciganlija, podnela je krivičnu prijavu protiv N.N lica koja su tokom noći posekla drveća na Adi bez dozvole.

Foto: Fejsbuk/Goran Vesić

- Iza mene se nalazi deset stabala, koje smo posadili umesto jednog koje su vandali pre neki dan uništili. Beograd je potresla slika isečenog stabla i pokušaja da se iseku još tri. Danas smo mi zasadili deset stabala da pokažemo da oni ne mogu da iseku onoliko drveća koliko mi možemo da posadimo - rekao je Vesić.

On kaže da će na mestu gde je bila bašta lokala biti posađena zelena površina, i da će lično naći sponzore da se izgradi dečije igralište.

- Tamo gde su posečena stabla, "Sadišom" ćemo da zasadimo malo veća i napravićemo drvored. Nadam se da će kriminalce koji su ovo uradili tužilastvo pronaći, a mi ćemo kao odgovor na ovakve postupke uvek saditi više. Ovo je bezobrazluk i huliganizam kojem moramo stati na put - izjavio je Vesić.

BONUS VIDEO: Stigao "Sadiša": Mašina za duži život drveća

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!