TRKA GRADA BEOGRADA ZA KRAJ: Završava se takmičarska sezona na Hipodromu

G. N.

30. 10. 2021. u 18:51

POSLEDNJI trkački dan ove sezone, održaće se na "Hipodromu Beograd" sutra od 13.30. U ukupno šest galopskih nadmetanja, rasni konji juriće ka cilju, a trke dana ovoga puta su "Trka Grada Beograda" i "Memorijal Antonija Karnera". Nagradni fond iznosi 1.210.000 dinara.

ТРКА ГРАДА БЕОГРАДА ЗА КРАЈ: Завршава се такмичарска сезона на Хиподрому

Foto V. Danilov

"Trka Grada Beograda" održaće se po 99. put i počinje od 15.30. Kako najavljuju organizatori, na zatvaranju sezone očekuje se i dolazak gradonačelnika Zorana Radojičića, budući da se pomenuto nadmetanje ne bi održalo bez finansijske podrške Grada.

Inače, ova takmičarska sezona kraj Careve ćuprije već se može oceniti kao uspešna. Organizovano je sedam trkačkih dana, sa više od 40 galopskih trka. Isplaćene su i sve nagrade.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

VLADA SRBIJE POMAŽE GRAĐANIMA: Evo ko će imati pravo na manje račune za struju