Novljani, kao i njihovi gosti će i 2020. godinu tradicionalno dočekati na otvorenom uz nastupe velikih regionalnih zvezda. Organizovan doček na otvorenom biće upriličen na glavnoj bini, na platou ispred hotela "Igalo". Višednevni muzički program sa bogatim pratećim sadržajima i ovoga puta prilagođen je različitim muzičkim ukusima.

Prvi koncert zakazan je za 30. decembar, a zvezda večeri je Aleksandra Prijović. Poznato je da Aleksandra pravi odličnu atmosferu gde god da nastupa, pa nema sumnje da će tako biti i ovog puta. U njen nastup koji počinje od 23 časa uvešće nas predgrupa "Toć".

Kada je reč o 31. decembru, najpre je rezervisan za najmlađe i to od 12 časova kada počinje "Dečja nova godina", puna iznenađenja, uz predstavu "Čarobna knjiga".

Uveče (21 čas) na bini je predgrupa Light under the black mountain koja nas uvodi u nastup "Nevernih beba", uz čije hitove ćemo dočekati Novu godinu i u najluđoj noći podeliti energiju i raspoloženje na platou ispred hotela "Igalo". Milan Đurić sa svojim bendom priprema fantastičan program, a svi koji budu u Herceg Novom za doček 2020. dobiće vrhunski doživljaj pun zabave i emocija.

Prvog dana nove godine od 23 časa za dobru atmosferu pobrinuće se Haris Džinović, a pre njega goste će zabavljati predgrupa Milica Kaluđerović & "Providenca band". Dakle repriza je rezervisana za "odličan dernek", za publiku koja je već navikla da ih Haris drži na nogama više od dva sata, a samo u Herceg Novom prvog januara slušaće pod otvorenim nebom legendarne pesme i hitove regionalno popularnog pevača.

Za sve one koji u periodu novogodišnjih praznika bukiraju boravak u nekom od hotela ili u privatnom smeštaju u Herceg Novom u trajanju od pet i više noćenja, tamošnja TO će subvencionisati dva poklon-izleta. Jedan se odnosi na obilazak Boke kotorske, a drugi na posetu Dubrovniku.

USLOVI ZA DOBIJANjE GRATIS IZLETA

POTREBNO je poslati "votsap" / "viber" poruku na broj +382 67 099 942 sa sadržajem PROMO NOVA GODINA nakon čega u istoj poruci treba navesti ime i prezime svih gostiju, kao i ime smeštaja u kojem je uplaćen aranžman u Herceg Novom. Ili poslati putem imejla poruku sa naslovom PROMO NOVA GODINA na adresu info@hercegnovi.travel u kojoj treba navesti ime i prezime svih gostiju, kao i ime smeštaja u kojem je uplaćen aranžman u Herceg Novom. Nakon poslate poruke ili imejla, bićete pozvani i informisani o detaljima izleta. info@hercegnovi.travel / KONTAKT / +382 67 099 942. Dobrodošli! www.hercegnovi.travel.