Ispred novosadske Betanije pronađena beba u torbi!

Lj. P.

21. 10. 2016. u 21:28

Novorođenče se nalazilo u putnoj torbi, a otkrila ga je slučajna prolaznica i odmah obavestila lekare iz obližnje Klinike za ginekologiju i akušerstvo

Испред новосадске Бетаније пронађена беба у торби!

Ilustracija

NOVI SAD - U Majevičkoj ulici u Novom Sadu, nedaleko od porodilišta, u petak oko 10 sati, pronađeno je ostavljeno novorođenče. Beba se nalazila u putnoj torbi, a otkrila je slučajna prolaznica i odmah obavestila lekare iz obližnje Klinike za ginekologiju i akušerstvo, poznatiju kao Betanija. Lekari su, kako saznajemo, odmah otrčali do mesta gde se nalazila torba, i bebu odneli u porodilište gde je zbrinuta. Na ostavljenu torbu na ulici niko nije obraćao posebnu pažnju, sve dok se nije začuo dečji plač. Nekoliko prolaznika nije reagovalo, s obzirom na to da je u blizini porodilište, ali se jedna žena, ipak, odlučila da se vrati i proveri, jer nije videla da ima male dece na ulici. Kada je prišla i otvorila torbu, bila je u čudu kada je ugledala bebu, za koju saznajemo da je muškog pola, a pretpostavlja se da je dete ostavljeno ubrzo posle porođaja.

POTRAGA

O OVOM događaju obavešteno je nadležno tužilaštvo koje treba da donese odluku o kvalifikaciji, a za nesavesnom majkom se traga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Jelena

21.10.2016. 23:45

Volela bih da ovoj bebi neko kaze kad malo poraste da je jako srecna sto ju je neko nasao, sto su dokotri bili brzi i efikasni i da je srecno doslo na ovaj svet! Neka ima srece da ga usvoji neko od divnih ljudi koji zele decu i neka nauce da voli svij zivot!

Milence

22.10.2016. 01:28

Neka joj bog da srece i zdravlja u zivotu..pa postene neko i nesto u inat svemu..od srca