Zaraženi sudija ugrozio srpske odbojkaše: Petrić i Okolić moraju u karantin

Novosti online

petak, 13. 03. 2020. u 09:03

Заражени судија угрозио српске одбојкаше: Петрић и Околић морају у карантин

Aleksandar Okolić foto: N. Parušić

Nemanja Petrić i Aleksandar Okolić igrali su sa Milanom meč u Estoniji protiv Samare, posle kojeg je utvrđeno da su tim menadžer domaćina i prvi sudija meča bili zaraženi virusom korona
Posle fudbala i košarke, virus korona se “ušetao” i na odbojkaške terene, gde je posle druge utakmice četvrtfinala Čelendž kupa između estonske Samare i Milana, utvrđeno da su tim menadžer Samare i prvi sudija meča bili zaraženi Covid-19 virusom.

Zbog toga su u karantin poslati svi akteri meča u Estoniji, a među njima su i dva srpska odbojkaša, Nemanja Petrić i Aleksandar Okolić, koji nose dres italijanske ekipe.

- Baš razmišljam šta ću da radim u kući do 22. marta. Od srede uveče niko ne sme da izađe iz kuće, bićemo pod stalnim lekarskim nadzorom. Dobili smo tačna uputstva šta treba da radimo i kako da se ponašamo u slučaju da se nešto promeni. Nadam se da će sve ostati na ovom. Ma, biće sve u redu - kazao je Okolić za sajt "Volleyball.com".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Pretpostavljam

13.03.2020. 09:52

Bili ste dovoljno pametni da se svi međusobno izrukujete pre i posle meča? A tek kad padnu zagrljaji po osvojenom poenu.