Uzbuđenje nema kočnice: Kome je Bjelica telefonirao, šta je slučajno opsovao, kako je sa saigračima u svlačionici slavio (VIDEO)

Novosti online

10. 12. 2019. u 09:18

Узбуђење нема кочнице: Коме је Бјелица телефонирао, шта је случајно опсовао, како је са саиграчима у свлачионици славио (ВИДЕО)

Nemanja Bjelica AP photo david phillip

Kada je lopta prošla kroz obruč cela klupa Kingsa krenula je ka Nemanji
Junak Sakramenta je Nemanja Bjelica. I da, zaslužio je da ga Kingsi slave bar do sledeće utakmice. A koliko je uzbuđenje celog tima bilo posle njegove trojke, sa osam metara, uz zvuk sirene za kraj meča i pobede nad Hustonom u gostima (119:118) zapisano je u video materijalima.

Kada je lopta prošla kroz obruč i zatresla mrežu cela klupa Sakramento Kingsa krenula je ka Nemanji Bjelici, a on je zauzeo čvrst stav na zemnji "samo da me masa ne sruši". Nosili su ga saigrači u zagrljaju oduševljenja i radosti.Srpski reprezentativac ih je dočekao sa osmehom i gestikulirao na poziv. Kome? Divejnu Dedmondu, saigraču iz tima koji se letos priključio Kingsima.Kada su se strasti malo smirile Bjelica je otišao, kao junak meča, da da izjavu reporterima sa terena. Kada je skidao slušalice mikrofon je bio uključen i on je u svom stilu, na svoj način, prkometarisao ono što je otišlo u etar:

- J*** ga, zaslužili smo ovu pobedu.

A po dolasku u svlačionicu ni sanjao Nemanja nije šta će da ga dočeka: slavlje, skakanje, polivanje ...
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Душан Детроит

10.12.2019. 14:13

Шут је био са 33 фита тј . 10 метара а не 8.Амерису прецизно измерили.