Opet Nemanja Bjelica dominira košarkaškim terenima NBA lige. Srpski reprezentativac je pogodio trojku sa zvukom sirene, sa osam metara, i doneo Sakramentu još jednu pobedu, ovog puta protiv Hjustona - 119:118.

I danas će se pisati o statistikama i razigranosti srpskog reprezentativca, ali jedno je sigurno - buđenje Nemanje Bjelice došlo je sa blokadom Lebrona Džejmsa, odnosno lošim tumačenjem i prevodom srpskih medija sleng komentara NBA zvezde na društvenim mrežama. Kada hoćete da se podsmehnete Bjelici u njemu proradi blokovski inat koji ga tera da ućutka sve i pokaže koliko vredi. Baš ovih dana krilo Kingsa živi takav svoj preporod.

Krenuo je Nemanja sa 18 i 17 poena po meču, onda je srušio Dalas sa 33, a sada je protiv Hjustona dao opet 17 poena (pet skokova, četiri asistencije), ali je pogodio ključnu trojku sa osam metara za pobedu. Nastaviće se ...Imao je šta da kaže, na račun srpskog reprezentativca, i trener Sakramenta:

- Što ga više upoznajem, vidim za šta je sve sposoban.


I Kingsi su na svom tviter profilu postavili video sa natpisom: PROFESOR. BIG. SHOTS. GAME. OVER (Profesor. Veliki. Šutevi. Utakmica. Kraj)REZULTATI
K
livlend - Boston 88:110
Toronto - Čikago 93:92
Sakramento - Hjuston 119:118
Orlando - Milvoki 101:110
Detroit - Nju Orleans 105:103

Oklahoma - Juta - 104:90
Memfis - Golden Stejt 110:102