Karić za “Novosti” posle letnjeg ćaskanja sa Čovićem: Želim da uđem u Zvezdu

V. Preradović

16. 08. 2017. u 22:00

Карић за “Новости” после летњег ћаскања са Човићем: Желим да уђем у Звезду

Karić i Čović Foto: N. Fifić

Naše interesovanje postoji - poručio je Bogoljub. Nisamo zatvoreni ni za koga, zato će dobiti zvaničnu ponudu - kaže prvi čovek crveno-belih

LETNjA fotografija, na kojoj su predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović i srpski biznismen Bogoljub Karić "uhvaćeni" u ćaskanju u jednom budvanskom kafiću, razvila je teoriju o mogućoj poslovnoj saradnji. Nepovoljna finansijska situacija u klubu s Malog Kalemegdana savršena je podloga za takvu vrstu nagađanja.

U izjavi za "Novosti" Karić izražava načelno interesovanje za ulaganje u klub za koji strasno navija, ali iza toga postoji jedno veliko "ali"...

- Svakako da postoji naše interesovanje za Zvezdu. Posebno je Udruženje srpskih industrijalaca i preduzetnika bilo zainteresovano i ranijih godina, ali nikada nismo imali mogućnost da uđemo u Zvezdu i profesionalno postavimo klub na krov sveta. Uopšteno smo pričali o klubu, što je i normalno jer sam zvezdaš. Bilo je priče o tome da se od raznih interesnih grupa ne može normalno učestvovati u razvoju sporta, bez obzira na to koliko ga voliš.

Povodom izrečenog stava da je zainteresovan za ulaganje u Zvezdu, "Novosti" su kontaktirale sa prvim čovekom crveno-belih...

- Gospodin Karić je dao interesantnu izjavu. Bar otkad sam ja u Crvenoj zvezdi, ona nije zatvorena ni za koga i pošto postoji interesovanje Udruženja industrijalaca i preduzetnika, dobiće zvaničnu ponudu KK Crvena zvezda. I nama bi bilo zadovoljstvo da takvo eminentno udruženje, u kojem su provereni zvezdaši kakav je i gospodin Karić, bude u Zvezdinom poslovnom "pulu" - konkretno odgovara Čović na izjavu poznatog srpskog biznismena.

Ostaje da se vidi da li će se priča završiti na letnjem ćaskanju, ili će Bogoljub Karić proći kroz vrata koja mu je javno otvorio predsednik crveno-belih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (24)

Djolo Djolo

16.08.2017. 22:27

Ne treba, znamo kako je FK Zemun zavrsio kad su Karici usli u njega i raturlili ga pre nekoliko godina i gde je sad kad su izasli.

Sabac

16.08.2017. 23:06

Ne pita se tu nista ni Karic ni Covic, zna se ko je to naredio... Ovakve drzave nema nigde na svetu !!!

Meda

16.08.2017. 23:07

šta njih intetesuje, možda kao propali klubi ni dinara da ulože , a moguće da ga posle prodaju za izgradnjust s nova...? Ima još takvih pametnjakovića!!!

radnik gose

16.08.2017. 23:29

dodji u gosu karicu potrebno ti je manje od 500000 evra da pokrenes proizvodnju a mogucnst zarade od nje na gosisnjem nivou je da sponyorises neki klub i da ne osetis pozuri dok mafija ne uzme gosu ili drzava ne zatvori jer su je izmuzli ali mi se ne damo . PS slovaci su ans sutnuli kao kerove

Bili Piton

17.08.2017. 07:52

KK Zrinjevac, Trešnjevka, Dragovoljac i sl. SIKTER!...Šta vas briga, gledajte svoja posla.

mile

17.08.2017. 09:22

Prvo bih zamolio poštovanog gospodina Karića da da ponudu ito javno kako misli da želi da ulaže u CZ,svak je dobro došao sa koretnim namerama. Navijači moraju da svate da se nemože ulagati bez interesa,ali u ovom slučaju mora biti OBOSTRANO. Velika i moćna Crvena Zvezda svima je od koristi, isto tako i ostali klubovi,pa iz dobrih klubova mora biti i dobra reprezentacija.