Slika od koje zastaje dah: Kada su svi otišli, Karasi je prišao grobu Ilije Petkovića... (FOTO)

Novosti online

subota, 04. 07. 2020. u 10:51

Слика од које застаје дах: Када су сви отишли, Караси је пришао гробу Илије Петковића... (ФОТО)
Karasi je sačekao da se svi raziđu sa sahrane a onda je prišao grobu Ilije Petkovića sa šalom OFK Beograda i zamolio fotografa da ga uslika pored večne kuće velikog prijatelja
Legendarni srpski fudbaler Ilija Petković u četvrtak je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu u prisustvu velikog broja ljudi.

Jedan od onih koji su nekadašnjeg selektora Srbije i Crne Gore ispratili na večni počinak bio je i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije Stanislav Karasi, koji je jedan deo svoje karijere proveo na Staroj Karaburmi u plavo-belom dresu.

Karasi je sačekao da se svi raziđu sa sahrane a onda je prišao grobu Ilije Petkovića sa šalom OFK Beograda i zamolio fotografa da ga uslika pored večne kuće velikog prijatelja.

- Stanislav Stane Karasi, napadačka fudbalska velesila. U svojoj bogatoj internacionalnoj karijeri nastupao je i za naš klub. U kasnijim godinama radi kao trener i sportski analitičar. Juče nas je zamolio da ga slikamo sa šalom, pored groba njegovog prijatelja - Ilije Petkovića - stoji u opisu slike na zvaničnom Instagram nalogu OFK Beograda. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije