Spidi se čuva za Zvezdu: Poljaci ogorčeni na potencijalno pojačanje šampiona Srbije

V.N.

četvrtak, 04. 06. 2020. u 21:30

Спиди се чува за Звезду: Пољаци огорчени на потенцијално појачање шампиона Србије

Srđan Spiridonović

Ofanzivni vezista je propustio poslednji prvenstveni meč svog kluba, u kojem je Pogon pretrpeo katastrofu na svom terenu protiv Zaglebja (0:3), a Mroček mu je zamerio da je "fingirao" povredu

CRVENA zvezda se praktično sve dogovorila sa fudbalerom Pogona Srđanom Spiridonovićem, a da je tako, ukazuje i njegovo ponašanje poslednjih dana koje je izazvalo bes gazde kluba iz Šćećina Jaroslava Mročeka.

Ofanzivni vezista je propustio poslednji prvenstveni meč svog kluba, u kojem je Pogon pretrpeo katastrofu na svom terenu protiv Zaglebja (0:3), a Mroček mu je zamerio da je "fingirao" povredu kako bi se sačuvao pred očekivani transfer u Crvenu zvezdu.

- Možda se već dogovorio sa novim klubom i možda ova povreda ispadne i ozbiljnija nego što izgleda, pa zahteva dužu pauzu. Ovo je vrlo neprofesionalno ponašanje, on i Zvonimir Kožulj su naše fatalne greške. Mislim tu pre svega na karakter igrača - siktao je u izjavi za poljske medije Mroček.

Po pisanju tamošnjih novina i portala, dileme praktično više i nema, pa će tako Srbin rođen u Beču ovog leta zadužiti crveno-beli dres u Ljutice Bogdana uz godišnju platu od oko 400.000 evra. Spiridonović je pre Pogona igrao za Austriju iz Beča, Vičencu, Mesinu, Admiru i Panionios.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije