Prvi srpski fudbaler za koga se saznalo da je zaražen virusom korona Dušan Vlahović, napadač Fiorentine, putem društvenih mreža obratio se svim navijačima "viole", ali i ljudima koji se bore protiv bolesti koja je zavila u crno Apeninsko poluostrvo, ali i ceo svet.

“Pozdrav svima. Dobro sam, a nadam se da sta i vi. Jedva čekam da vas zagrlim i vidim na stadionu. Trenutak je specifičan, svi smo kod kuće, zatvoreni, ali vreme prolazi. Gledam serije, filmove, slušam muziku i treniram kako bih bio spreman za sezonu ukoliko se nastavi”, rekao je Vlahović u video poruci.

Srpski golgeter je posebnu poruku imao za sve koji prolaze kroz bitku sa virusom korona koju je on prebrodio.

“Svima koji se bore protiv virusa korona poručujem da moraju da budu snažni, da veruju i sve će biti u redu. Ja sam najveći navijač svih koji vode bitku sa virusom korona. Zahvaljujem se svim lekarima koji rade sjajan posao”.

Vlahović je istakao da sa nestrpljenjem čeka da prođe period karantina i da zna šta će prvo uraditi nakon što se situacija dovede u normalu.

“Prvo ću zagrliti porodicu i moje drugove. Nadam se da će sve brzo proći i da ćemo što pre izaći ponovo na teren”, rekao je napadač Fiorentine.