OD IZVEŠTAČA "NOVOSTI": ANTALIJA

MATINE u Beleku doneo je mnogo uzbuđenja, samo jedan gol i prekid utakmice sa Vitorulom dva minuta pre kraja zbog nedosuđenog penala za Partizan posle starta nad Stanojlovićem. Ta odluka turskog sudije iznervirala je trenera crno-belih Savu Miloševića i naterala da uđe u teren i naredi ekipi da krene u hotel, što je i učinjeno minut kasnije.

Na taj način nešto ranije je stavljena tačka na pobedu crno-belih koju je prvencem u seniorskom pogonu doneo Nemanja Jović - 1:0 (0:0).


Partizan je utakmicu počeo u sastavu N. Stevanović, Lutovac, Smiljanić, Vujačić, Urošević, Šćekić, L. Pavlović, Lakčević, F. Stevanović, Arambašić, Ivanović. U nastavku su igrali još Popović, Jović, Čolić, Stanojlović, Brežančić, Knežević i Škrbić.


Više uzbuđenja, a manje golova, donelo je prvo poluvreme. Pet minuta pre kraja prvog dela igre Stevanović je odbranio penal Pituu, koji je nešto ranije skrivio posle faula nad Munteanuom.


Promocija novih Partizanovih klinaca je mogla da krene na pravi način već u 15.minutu da je Savo Arambašić umesto prečke pogodio mrežu. Ono što njemu nije uspelo jeste 17-godišnjem Nemanji Joviću u 69. minutu kada se sam izborio za šansu i sa desetak metara udarcem po zemlji postigao, ispostaviće se kasnije, pobedonosni

pogodak.

Utakmicu je sa tribina posmatrao selektor mlade reprezentacije Rumunije, nekadašnji legendarni as Adrian Mutu.