Kako živite kada vam je u komšiluku Kristijano Ronaldo? Prva komšinica, ćerka nekadašnjeg fudbalera Juventusa, se tome nije nadala

Novosti online

14. 12. 2019. u 21:46

Kristijano i njegova porodica su najbolje komšije koje sam uopšte mogla da poželim – kaže Elizabeta Borel

Како живите када вам је у комшилуку Кристијано Роналдо? Прва комшиница, ћерка некадашњег фудбалера Јувентуса, се томе није надала

Kristijano Ronaldo foto: EPA/Jose Coelho

Bilo me je strah zaglušujuće glasnih žurki i danonoćne buke, ali Kristijano i njegova porodica su najbolje komšije koje sam uopšte mogla da poželim - rekla je za "Korijere dela Sera" prva komšinica portugalske zvezde Elizabeta Borel na pitanje kako izgleda kada vam u komšiluku živi Kristijano Ronaldo.

Elizabeta je ćerka nekadašnjeg fudbalera Juventusa Felićea, pa je pokušala da napravi paralelu između njihovih porodica.

- Moj otac je isto bio poznati fudbaler, ali u neka druga vremena. On je vozio Fijat, a Kristijana svaki dan vidim u Rols Rojsu. Jedva vidim jer ima zatamnjena stakla. Garaža je puna sportskih automobila među kojima je i jedan Lotus. Imaju prekrasan natkriveni bazen i mali, predivno uređeni i održavani vrt.

Poznata je Kristijanova zatvorenost kada je u pitanju izlaganje porodice oku javnosti, pa s toga i ne čude previše sledeće reči njegove komšinice.

- Ja sam imala detinjstvo kao i sve moje vršnjakinje, a Ronaldova deca žive drugačije. Često vidim Kristijana Juniora kako na zaštićenom delu ulice vozi skejt, iako se u taj deo ulice ne može tek tako ući jer postoji rampa i obezbeđenje. Iza deteta su uvek i telohranitelji. Isto je i sa Georginom kada želi, kao sve mlade majke po lepom vremenu, da se prošeta sa decom. Iako je ulica prazna, s njima je uvek obezbeđenje, tj. najčešće više njih.

Kristijano s porodicom živi u vili u donjem delu Torina. Ima dve kapije, privatni put i baštu, osam spavaćih soba, naravno neizostavnu teretanu, zatvoreni bazen, gustu vegetaciju koja okružuje čitav posed i tako utiče na znatno smanjenje buke, ali i štiti porodicu od radoznalih očiju sa strane.

- Zlatni kavez? Tako nešto. Mislim, Kristijano Junior je najčešće u školi ili na treninzima u Juventusu kao tata. Ja imam četvero unučadi njegovog godišta, u kvartu su i drugi njegovi vršnjaci. Mogao bi da se igra s njima, ali to dete vidim jedino samo - završila je Elizabeta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)