Akinfejev dobio zanimljivu ponudu iz Crne Gore

Novosti online

08. 04. 2015. u 17:27

Izvršni direktor Ulcinjske rivijere Radomir Mikan Zec pozvao je golmana ruske reprezentacije da sa porodicom bude gost u najlepšem apartmanu hotela "Olimpik" u Ulcinju, u trajanju od 15 dana

Акинфејев добио занимљиву понуду из Црне Горе

Golman fudbalske reprezentacije Rusije Igor Akinfejev dobio je zanimljivu ponudu iz Crne Gore, kako bi mu se bar malo izvinili za ono što je pretrpio u Podgorici. Podsećanja radi čuvar mreže CSKA je pogođen bakljom u glavu tokom kvalifikacione utakmice između Crne Gore i Rusije.

Izvršni direktor Ulcinjske rivijere Radomir Mikan Zec pozvao je golmana ruske reprezentacije da sa porodicom bude gost u najlepšemapartmanu hotela "Olimpik" u Ulcinju, u trajanju od 15 dana.

- U ime Hotelsko-turističkog preduzeća Ulcinjska rivijera, države Crne Gore i tradicionalno dobrih rusko-crnogorskih odnosa, srdačno Vas pozivamo da sa porodicom budete naš gost u Ulcinju. Želimo da osetite Crnu Goru u drugom svetlu i da naše tradicionalno dobre odnose nastavimo, a prijateljstvo učinimo jačim , istakao je direktor Ulcinjske rivijere Zec za RT Crne Gore.

On je dodao i da je ruski narod dobrodošao u Crnu Goru.

- Želimo da pojedinačno loš slučaj ne stvori lošu sliku o gostoljubivoj Crnoj Gori. Stavljamo Vam na raspolaganje na 15 dana, u terminu koji Vama odgovara, najlepši apartman u hotelu na Adi Bojani ili u hotelu ‘Olimpik’ na Velikoj plaži, gde ćete imati status privilegovanog gosta. U našim hotelima, a posebno na Adi Bojani, ćete biti u prilici da sretnete puno svojih sunarodnika i prijatelja Crne Gore koji su tradicionalno naši dragi gosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

mica

08.04.2015. 20:46

Korektno, Akinfejev za razliku od vecine, ni jednog trenutka nije kukao. Decko je normalan.