Tomić: Jovović se ponaša vulgarno i nesportski

Novosti online

16. 02. 2015. u 16:07

Томић: Јововић се понаша вулгарно и неспортски

Mile Tomić foto arhiva VN

Treneri ne vole da dele tajne svlačionice sa javnošću, ali ni šef ne sme da dozvoli da mu igrač preuzme svlačionicu. Pokušavam da mu pomognem da shvati neke stvari, pa i ovo istupanje ima taj cilj, kaže Mile Tomić

Vladimir Jovović je bio na korak od prelaska u Crvenu zvezdu, ali u poslednjem trenutku je njegov transfer u redove šampiona Srbije propao.

Očito nezadovoljan celokupnom situacijom i povratkom u Nikšić reprezentativac Crne Gore je nastavio da bude u centru pažnje, ali ovog puta ne zbog fudbalskog znanja.

Iskusni srpski fudbalski trener i strateg Sutjeske Mile Tomić osuđuje ponašanje mladog igrača. Nekadašnjiselektor mlade reprezentacije Srbije i strateg Zemunasmatra daće fudbaler koji ima samo 20 godina što pre morati da promeni način razmišljanja.

- Dugo sam njegove ispade pravdao mladošću. Ali, više nema opravdanja za njegovo nesportsko i vulgarno ponašanje. Jovović je reprezentativac i to mora da ima na umu u svakom trenutku. Treneri ne vole da dele tajne svlačionice sa javnošću, ali ni šef ne sme da dozvoli da mu igrač preuzme svlačionicu. Pokušavam da mu pomognem da shvati neke stvari, pa i ovo istupanje ima taj cilj",poručio je Mile Tomić, a potom pedagoški dodao:

- Vlado pravi greške na početku karijere, one se mogu ispraviti, prvenstveno za njegovo dobro. U svojoj trenerskoj karijeri video sam veliki broj talenata, koji su zbog sličnog ponašanja, praktično, nestali sa fudbalske scene, zaključio je Mile Tomić za “Vijesti.me”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije