Stanojević posle ovacija sa tribina: Impresioniran sam, ovo je fenomenalno

Novosti online

05. 12. 2014. u 18:52

Skandirali su moje ime, podržavali su me neverovatno, oni rade više od nas. Spavaću sa šalom koji su mi poklonili - kaže bivši trener Partizana

Neverovatne trenutke doživljava Aleksandar Stanojević na čelu Makabija iz Haife. Prvo su mu pocepali ostavku, zatim je dobio podršku predsednika kluba, a zatim je “vezao” dve pobede u svega tri dana. Da sve to bude još bolje dobio je fenomenalne ovacije sa tribina posle pobede nad Netanjom.

- Impresioniran sam publikom, ne mogu normalno ni da govorim. Skandirali su moje ime, a moram da priznam da mi je bilo neprijatno da odem ispred tribine i da ih pozdravim, jer ništa nisam uradio. Ipak, ovog puta je bilo drugačije, podržavali su me iako sam zabeležio čak šest poraza. Dobio sam poklon od njih i spavaću sa ovim - rekao je Stanojević pokazujući na šal.

Nije mogao da prestane da priča o navijačima.

- Sa publikom radimo neverovatne stvari, ovo je fantastično. Oni rade više od nas. Igraju sa nama i to je neverovatno, impresioniran sam. Ne prestaju da navijaju, igračima daju samopouzdanje. Ovo je sjajan momenat za nas, ali videćemo šta će biti.

Prokomentarisao je i učinak napadača Amaša koji je postigao dva gola protiv Netanje.

- Igra veoma dobro, ali sam mu rekao da je dosta, da čuva golove i za druge ekipe - uz osmeh je zaključio Aleksandar Stanojević.

Pogledajte kako je izgledala podrška navijača.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije