Pevač i muzički stvaralac, Ozi Ozborn objavio je novi, dugo iščekivani solo album, prvi u proteklih deset godina, pod nazivom ''Ordinary man''.

Da bi proslavio dolazak albuma , Ozzy je napravio istorijsko dešavanje, povezavši dve stvari koje jako voli, muziku i tetovaže. U 50 svetskih gradova, istovremeno, dešavala se promocija albuma tokom koje su fanovi mogli da dobiju tetovažu odabranu iz ekskluzivne tatu kolekcije inspirisane Ozzijem.

Danas, na dan izlaska albuma, Ozzy će srećnim fanovima potpisivati novi album u muzičkoj prodavnici Amoeba Records u Holivudu.

Albumu ''Ordinary man'' prethodila su tri singla, epski klasik “Under the Graveyard”, koji je do sada ostvario preko 15 miliona preslušavanja i 5.3 miliona pregleda na YT kanalu, velika rok balada “Ordinary manfeat. Elthon John, koja je do sada premašila 7 miliona preslušavanja, kao i žestoka “Strait to Hell(feat. Slash) sa 6.9 miliona preslušavanja i preko 4.2 miliona YT pregleda.

Sinoć, Ozzy je zvanično podelio još jednu novu pesmu sa svojim fanovima širom sveta. U pitanju je nova saradnja sa poznatim američkim reperom, Post Malone, u rasturajućoj numeri “It’s A Raid”. Od đavoljeg bluz metala kojim dominira usna harmonika u pesmi “Eat Me”, preko zlosutne vanzemaljske “Scary Little Green Men”, do poetske, horske ispovedačke “Holy For TonightOrdinary man predstavlja svako lice jednog od najuticajnijih, najbuntovnijih i najostvarenijih muzičkih ikona svih vremena.


B92.net