Pevačica Katarina Živković pokradena je danas u Americi. Nepoznata osoba joj je ukrala iz torbe 5 hiljada dolara. Kaća je torbu spustila sa strane i zamolila jednog od muzičara da je fotografiše.


- Čim ju je spustila, odmah je zaboravila na nju, pa se koncentrisala na to da što bolje ispozira za fotografiju. To je trajalo nekoliko minuta, a lopovu je trebao samo sekund Katarinine nepažnje da joj ukrade stvari. Kada je završila s poziranjem za društvene mreže, Kaća se vratila da uzme torbu i tada je shvatila da je pokradena - priča izvor i dodaje da pevačica nije mogla da veruje šta ju je snašlo.


- Ne samo da je ostala bez skupocene torbe već joj je ukraden i novčanik u kom je imala oko 5.000 dolara. Jedina sreća u nesreći je to što joj je pasoš ostao u sefu hotela, jer da je i njega ponela, bila bi u ozbiljnom problemu. Kaća je ipak na kraju sve to stoički podnela tim pre što se nikada nije opterećivala materijalnim stvarima. Novac dođe i prođe, a ona će sve to ponovo zaraditi - kaže izvor na kraju, prenosi Alo.rs.