Cela porodica je umešana u veliku prevaru: Ljubavnica Halida Muslimovića otkrila nove detalje

Novosti online

15. 12. 2019. u 19:13

Цела породица је умешана у велику превару: Љубавница Халида Муслимовића открила нове детаље

Foto: Printskrin Jutjub

Halid Muslimović i njegova bivša ljubavnica Sonja Bašić viđaju se samo na sudu, a sada je ona otkrila nove detalje
Halid Muslimović i njegova bivša ljubavnica Sonja Bašić viđaju se samo na sudu, a sada je ona otkrila nove detalje.

Sonja se nalati u Australiji, a ispričala je kako je počela njena veza sa Halidom, ali i još informacija.

"Kad sam počela sa Halidom, to je bilo 2015. godine, došao je u Australiju da održi koncert, upoznali smo se i veza je počela. Došla sam 2016. godine za Bosnu, on me odveo kod advokata i on mi je tada ispričao da je Halid mogao da izgubi hotel, sve",  rekla je ona i dodala:

"Fizički napad se dogodio prošle godine jer sam ja tražila kraj. I to imam evidenciju jer sam svakog dana tražila da rešimo dug prema meni jer ja ne želim vezu. To je čovek koji je 500.000 evra duga stavio na ćerku. Tri dana pre suda sam bila u Banjaluci, imamo zajedničkog prijatelja, ja sam čitala poruke da se ja ne pojavim na sudu, da se povučem. Sad sam narkodiler, sutra ću biti ku*vetina za pare, to je dokaz jednog čoveka kako blati ženu, em me istukao, em me prevario za stotinu hiljada evra."

Na kraju, Sonja je otkrila umešanost cele Halidove porodice u prevaru koju je doživela.

"Tačno sad vidim da je čitava porodica umešana u to šta ovaj čovek radi, to je velika prevara", istakla je ona u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Dana

16.12.2019. 00:50

Sta reci osim da si bila slepa od ljubavi,a on (nekada moj omiljeni pevac)je imao u glavi samo profit. Koliko se secam oduvek je pucao na lovu(prva supruga mu je bila cerka bogatog zlatara) potrudi se da isteras pravdu .sram ga bilo_prodavao se za saku dolara !!!