Jelena Broćić i Marko Kon odbacuju optužbe o zaposlenju u Pošti: Preduzeli korake da se pravno zaštite

M. Ć.

13. 12. 2019. u 21:21

Јелена Броћић и Марко Кон одбацују оптужбе о запослењу у Пошти: Предузели кораке да се правно заштите

Jelena Broćić,foto ATA

Mnoge javne ličnosti su ovih dana na udaru zbog navoda na društvenim mrežama

JAVNE ličnosti koje su ovih dana na udaru zbog navoda na društvenim mrežama da se nalaze na platnom spisku "Pošta Srbije" i da primaju velike mesečne iznose, jedna po jedna demantuju da imaju bilo kakvu vezu sa tom pričom. Posle starlete Tijane Ajfon i pevača Željka Samardžića, priču da dobijaju platu od "Pošte" za "Novosti" su demantovali folkerka Jelena Broćić, kao i kompozitor, tekstopisac i producent Marko Kon.

- Nisam na platnom spisku "Pošte", niti bilo koje državne ili javne ustanove u ovoj zemlji - decidirano će Broćićeva za naš list. - U šoku sam, stvarno nemam nikakve veze sa ovim što se piše. Ne mogu da verujem. Jedva čekam da se neko oglasi i da kaže - ovi ljudi su na spisku, a ovi nisu.

PROČITAJTE JOŠ - Postignut dogovor Vlade i radnika Pošte

Jelenu je o ovome obavestila njena drugarica koja radi u pošti.

- Ona, naravno, zna da ja nisam u "pošti" - nasmejala se folkerka. - Kad sam saznala, počele su i kolege da mi javljaju. Sve se brzo proširilo na društvenim mrežama - "Fejsbuk", "Instagram". Ne znam otkud ja na prvom mestu.

Što se Jelene tiče, neće se, sa pravne strane, sve na ovome završiti.

- Ja sam već uradila sve što je potrebno da se zaštitim. Nadam se da će vrlo brzo da se ustanovi o čemu se ovde radi.

Željko Samardžić Foto V. Danilov,Tijana Ajfon foto ATA,Branko Kockica Foto P. Mitić

Reakcija Marka Kona na poziv "Novosti" bila je kratka:

- Nemam o tome šta da pričam. Ja sam preko svoje advokatske kancelarije uputio opomenu portalu koji je to prvi objavio. Oni su to uvažili, skinuli vest, izvinili se i objavili demanti. Na tome je, što se mene tiče, sve završeno.

Pokušali smo da čujemo i reakciju Branka Milićevića Kockice, čije ime se takođe pominje u tom kontekstu, ali se on, do zaključenja ovog broja, nije javljao na naše pozive.

Marko Kon. foto ATA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

SZZS

14.12.2019. 13:57

Da se ovo ispita do kraja i da se objave rezultati na rts 1 , na dnevniku 2. Najstroze kazne i da odgovaraju svi na prvom mestu ministar iz ovog resora...cekacu razjasnjenje...