U sedmoj deceniji, a kao devojčice

K. M.

28. 08. 2019. u 23:08

У седмој деценији, а као девојчице

Danica Maksimović, Suzana Mančić, Verica Rakočević, Neda Ukraden

Pojedine dame iz domaćeg javnog života su dokaz da se može lepo izgledati i u trećem dobu

BOŽANSTVENA figura kao rezultat posvećenosti zdravom životu, posvećenosti fizičkom izgledu uz brojna odricanja ili jednostavno - genetika? Pojedine srpske glumice, pevačice, kreatorke i druge poznate ličnosti mame uzdahe svojim dobrim izgledom i idealnim odevnim kombinacijama čak i u sedmoj deceniji, a ne libe se ni da svoje telo pokažu na plažama tokom letnjih perioda.

Glumica Danica Maksimović (67) nedavno je rasplamsala društvene mreže i medije objavom fotografija sa plaže na Crnogorskom primorju, gde se trenutno odmara. Na fotografijama pleni svojim dobrim izgledom i izvajanim telom, na kome se ne mogu očitati njene godine. Kao recept za svoj fizički izgled ona izdvaja pre svega zdrav duh, redovno treniranje duha i tela, folklor, kome je posvećena celog života, pilates sa loptama, konopcima...

PROČITAJTE JOŠ -ILDIN I EMIROV DUET RASPLAKAO SVATOVE: Pogledajte kako su Šabanova naslednica i naslednik pokidali

Pevačica Neda Ukraden (68), koja posebno ističe svoju ulogu bake, neretko mami uzdahe svojim dobrim izgledom na plažama širom sveta. Neda ističe i da ponosno nosi svoje godine, kao i da je za njen izgled zaslužan zdrav život i redovna fizička aktivnost. Svojevremeno, ova pevačica je isticala i da je na njoj sve prirodno, te da za njen izgled nije zaslužna plastična hirurgija već redovni estetski tretmani, poput radiotalasa, masaža, nege lice i tela.

Voditeljka i slavna loto devojka Suzana Mančić (63) često svoje pratioce obraduje nekom fotografijom, na kojoj njena figura izgleda besprekorno. Kako je i svojevrmeno isticala ova voditeljka, za savršenu figuru u velikoj meri može da zahvali genetici.

Srpska kreatorka Verica Rakočević (71) sa ponosom ističe svoje godine, ali njen fizički izgled u osmoj deceniji redovno je na meti pozitivnih komentara i oduševljenja. Ona ističe da je za njen nadaleko hvaljen fizički izgled u trećem dobu zaslužna energija, (mlađi) muž.
Danica Maksimović (67)


Neda Ukraden (68)

Suzana Mančić (63)

Verica Rakočević (71)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Vesna

29.08.2019. 17:18

Sve su one prepune plastike i hijalurona, ali nijedna k'o Verica. Ona je da se naježiš.

Milica

17.02.2020. 18:20

Sve izbotoksirane i zategnute fejsliftingom.Danica uz fotošop izgleda zgodnije i mlađe nego pre 40 godina kad je snimala Tesnu kožu.