Voditeljki Snažani Dakić, koja se razvodi od Vladimira Mikića navodno je, kako prenose beogradski mediji, pozlilo, kada je videla fotografije uskoro bivšeg muža kako na Mikonosu uživa sa ljubavnicom!.

Kako piše Alo.rs, Snežana teško podnosi sve što se dešava i pokušava na sve načine da ćerku Lauru zaštiti od prave istine.

- Kada je videla fotografije kako se on u prisustvu njihovih kumova Piksija i Snežane ljubi sa drugom i kupuje joj u “Luju Vitonu”, pozlilo joj je. Dobila je jaku aritmiju i vrtoglavicu. Jedva je uspela da se smiri jer je ćerka ispred vrata čekala da krenu na plažu. Kada se pribrala, brže-bolje je sakrila novine kako Laura ne bi videla oca sa ljubavnicom - priča Snežanina dobra prijateljica, sa kojom se svakodnevno viđa na letovanju u Budvi.

Prema njenim rečima, Snežana u trenutku kada je Vladimir napustio kuću i kada su odlučili da se razvedu nije znala da ima ljubavnicu, iako se po gradu šuškalo.

- Nije želela da veruje u te priče sve dok joj se bliska prijateljica nije javila kada se nedavno odmarala u Sen Tropeu. To je bio toliki šok za nju i saznanje da je prevarena od strane čoveka sa kojim je verovala da će da ostari. Onesvestila se i pre nego što je stigla da spusti slušalicu, nakon čega je prebačena u bolnicu, gde je dan provela na infuziji. Lekari su joj tada savetovali da mora da izbegne stres jer može ozbiljno da ugrozi svoj život zbog problema koje inače ima sa nagnječenim krvnim sudovima. Preporučili su joj čak i da razgovara sa psihijatrom kako bi što pre prebrodila težak period - otkriva njena drugarica, koja je ozbiljno zabrinuta za voditeljkino zdravlje.