SINIŠA MALI OCENIO: "Za Đilasa politika samo način da uveća svoje bogatstvo"

Novosti onlajn

22. 05. 2021. u 14:04

MINISTAR finansija u Vladi Republike Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali danas je ocenio da je najnoviji intervju Dragana Đilasa odličan pokazatelj kako tajkuni zamišljaju bavljenje politikom.

СИНИША МАЛИ ОЦЕНИО: За Ђиласа политика само начин да увећа своје богатство

Foto: Novosti arhiva

- Odavno je svima jasno da je politika za njega samo način da uveća svoje bogatstvo i da bi zaustavio istrage koje se vode. Zato se kao kobac ustremio da osvoji vlast, ali je u međuvremenu zaboravio da narod ne zaboravlja njegove prljave poslove. Zato lažima i brutalnim uvredama, posebno na račun predsednika Aleksandra Vučića, pokušava da skrene pažnju sa sebe, odnosno brojnih lokacija u svetu, od Mauricijusa, Švajcarske, do Hongkonga, gde je pohranio ukradene milione evra - naveo je Mali.

Mali je rekao da takav političar i treba da bude zabrinut, jer je došlo vreme da se za malverzacije odgovara, kako bi pravda bila zadovoljena.

- Iako bi to najverovatnije bio Đilasov manir, u Srbiji danas niko nikome ne skida glave, već se sprovodi zakon. To je značajna razlika između nas i njih. Dok su on i njegovi zaposleni vladali ovom zemljom i uživali u luksuzu, građani su se gušili u siromaštvu, gubili su radna mesta, gašene su fabrike. To ne može da se zaboravi, jer su do novca dolazili isključivo pljačkom. Uskoro će državni organi objaviti svoja saznanja nakon opsežne istrage Đilasove hobotnice - rekao je Mali.

Dodao je da Đilasov primitivan vokabular, obično protkan ponižavanjem građana, govori ponajviše o njemu.

- Naš narod kaže – šta je babi milo, to joj se i snilo. Tako se čini da se i Draganu Đilasu pričinjava uspeh na predstojećim izborima, za koje još uvek nije jasno da li će na njima i učestvovati. Njegova, ali i politika njegovih zaposlenih, poput Marinike Tepić , obojena je konstantnim lažima, ali i apsurdima, kojima sami sebe još dublje ukopavaju u političku prošlost. Oni su sami sebi dovoljni, njima nije potreban politički protivnik - zaključio je Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada