OŠTAR ODGOVOR LIDERU LDP: Čeda tvrdi da su mu ćerku drogirali ruski agenti, a sada se oglasio ambasador Harčenko

Novosti online

14. 05. 2021. u 14:52

DUGO nismo čitali takve zlonamerne izmišljotine. NJihova potpuna apsurdnost je očigledna svima, koji zdravo rasuđuju, i ne zaslužuje nikakvih komentara, kaže kratko ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko, povodom tvrdnji lidera LDP-a da su nepoznati ljudi, navodno s ruskim diplomatskim pasošima, sipali drogu u piće njegove ćerke.

ОШТАР ОДГОВОР ЛИДЕРУ ЛДП: Чеда тврди да су му ћерку дрогирали руски агенти, а сада се огласио амбасадор Харченко

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Jovanović je u izjavi za „Blic“ naveo da je otkazao svoju pratnju zato što je njegovoj deci ukinuto obezbeđenje, a objašnjavajući zašto je to neophodno ispričao šta se navodno dogodilo njegovoj ćerki 2019. godine.

Kako kaže, u leto te godine u tržnom centru „Ušće“ nepoznati ljudi sipali su joj neki prah u sok i terali je da ga popije a kad je došla policija trojica muškaraca izvadila su ruske diplomatske pasoše. Prema tvrdnji Jovanovića, zatim je po njih došao neko iz ruske ambasade i izveo ih, a kasnije je utvrđeno da je u prahu bila droga MDMA.

Jovanoviću je obezbeđenje dodeljeno još 2001.godine, a u međuvremenu svako njegovo dete je dobijalo pratnju jer je procena bila da je to neophodno.


(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Soko

14.05.2021. 15:43

Pa zar tom treba zaštita i pratnja?Dali smo mi suverena i slobodna zemlja u kojoj patriote oduvek su mogle slobodno da se kreću.Očito ili ovaj nije patriota ili mi nismo suvereni i slobodni.

Davor

14.05.2021. 18:03

Русима су највећи проблеми изгледа Црногорске санкције и неки Чеда из Србистана.

Leštanac

14.05.2021. 20:37

Dokle više da poreski obveznici plaćaju njegovo obezbedjenje. Ej, dvadeset godina on ima obezbedjenje. Pa ni jedan političar u Titovo vreme nije imao tako dugo obezbedjenje. Osim toga od zapada je dovoljno para dobio što je bivšeg Predsednika, Slobodana Miloševića prodao Haškom tribunalu.

Dane Vidov

04.06.2021. 11:53

"Видла жаба да се коњ поткива па и она дигла ногу.." или доказ да је Чеда - беда наиван ако мисли да му ико може поверовати осим - Бајдена.