VELIKA SILA TRAŽIĆE POVLAČENJE KFORA I UNMIKA SA KIM: Predsednik Vučić - "To me brine - pokušaću da razgovaram sa Stoltenbergom"

Novosti onlajn

13. 05. 2021. u 10:41

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obišao je punkt za vakcinaciju pripadnika garnizona Beograd i članova njihovih porodica u prostoru kasarne "Dedinje".

ВЕЛИКА СИЛА ТРАЖИЋЕ ПОВЛАЧЕЊЕ КФОРА И УНМИКА СА КИМ: Председник Вучић - То ме брине - покушаћу да разговарам са Столтенбергом

Foto: Printskrin

Tom prilikom predsednik je izjavio:

- Dobili smo informaciju da jedna od velikih sila će uskoro tražiti povlačenje Kfora i Unmika sa Kim. To je ono što me veoma brine. Pričaću sa Stoltenbergom o tome - rekao je predsednik.

Sa Stoltenbergom bi trebalo da se sastane u Briselu u ponedeljak, kako bi svojim ugledom doprineo u zapadnoj alijansi do toga ne dođe.

Vučić je rekao i da ne može da kaže o kojoj sili je reč, ali da su u pitanju obaveštajni podaci iz oficijelnih izvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Vatro Marx

13.05.2021. 13:07

Ako dodje do povlacenja Srbija mora pod hitno Kosmet preuzeti u svojim rukama. Srbija, Russija i Kina ne avisas njima. Tako mora biti i Kosmet osloboditi.

BOGDAN

15.05.2021. 07:38

ZA SRPSKE SELJAKE NE POSTOJI TAKOZVANE VELIKE SILE.POSTOJE SAMO BEZOBRAZNI NARODI I DRZAVE KOJI BI DA PRISVOJE STO NJIHOVO NIJE TO DANAS SU ZAPADNI ZLOCINCI PREDVODENI OD NJIHOVE JUDOMASONE TAKOZVANE ARISTOKRATE I BORZUAZIJE KOJI PROPOVEDAJU LAZNU DEMOKRATIJU I CIVILIZACIJU NE PRESTANO RATUJU HILJADE GODINE DANAS ONI OKUPIRAJU SRPSKU ZEMLJU KOSOVO I METOHIJU.KAKVA SILA KAVI BAKRACI METAK BUSI SVE .DAJTE VI SRBINU KALASNJIKOV I PRAVO DA OSLOBODIMO OD DUSMANE NASU ZEMLJU PA DA VIDITE KAKOCE DUSMANI DA BEZE NASVE STRANE DA SPASE ZIVOTE DA IH SRPSKI METAK NE PROBUSI I TO JE TO.PLASE NAS OD NEKAKVE VELIKE SILE A NISU NISTO DRUGO OD RAZBOJNIKE I PLJACKASE SA ISTOKA AZIJSKE HORDE HAZARI OBUCENI U OTOMANSKE UNIFORME.SA ZAPADA RIMSKA LEGIJA I KRSTASI A DANAS NOSE KULTURNO I CIVILIZOVANO IME N.A.T.O. PLACENICI OBUCENI UBICE.